• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Få din beställning direkt till dörren!

Få din beställning direkt till dörren!

Nettotobak har under en längre tid utmärkt sig som ett snabbt och enkelt sätt att köpa snus på nätet. Men nu börjar ett nytt kapitel, Nettotobak har ingått i samarbete med Budbee hemleverans!


Budbee är i stort sätt ett snabbt och enkelt sätt att få sina varor direkt hem till dörren. Det fina med tjänsten är just hur snabbt det går. Och du kan under hela paketets färd spåra exakt vart det befinner sig genom mobilen.

Låter spännande, men hur fungerar det?

Först och främst, för att boka hemkörning fyller du i ditt postnummer i fältet "Välj postnummer för leverans" vid utcheckningen. Om Budbee är tillgängligt där du bor så dyker det upp en knapp med deras namn där du vanligtvis väljer din transportör.

När vi på Nettotobak mottagit din beställning och packar den, förutsatt att alla varor finns på lager, så skickas paketet sedan till Budbee's terminal redan samma dag. Efter sorteringen på Budbees terminal hämtas den upp av en förare som scannar in paketet. Du kommer nu få ett textmeddelande med en länk till spårningssidan för just ditt paket.

På spårningssidan kan du följa ditt paket på en karta hela vägen fram till dörren. Du får även information om föraren och du kan verifiera att all information angående din leverans är korrekt. Om någon av uppgifterna angående din leverans är felaktig är det här på spårningssidan du kan justera dom. Det kan handla om klockslaget som föraren kommer och lämnar av paketet. Eller om du inte skulle vara hemma kan du på denna sidan be dom att lämna paketet utanför din dörr. Du kan även lämna meddelande till föraren eller kontakta kundtjänst.

När föraren är nära till leverans så kommer du få ett till text meddelande, detta låter dig förbereda din ID handling eller kanske hämta leveransen utanför ditt hus om du så önskar. Det kan vara så att föraren behöver extra information för att kunna slutföra din leverans. Då är det viktigt att ni kan svara när dom ringer.

Efter att leveransen är slutförd så kan du betygsätta leveransen eller lämna en kommentar. Detta är uppskattat då dom alltid tar till sig feedback.

Så fungerar Budbee hemleverans, det kommer bli väldigt spännande att de vad ni tycker om denna tjänsten. Om ni har fler frågor så kan ni självklart kontakta oss på kundtjänsten så skall vi hjälpa er till bästa förmåga!