• Fri frakt från 599kr
 • 4.8 på Trustpilot

Helwit Snus

Helwit tobaksfria snus erbjuder ett flertal spännande smaker från sina nikotinpåsar. Köp Helwit snus här och få snabb leverans!

Läs mer om HELWIT snus
Nytt pris
Helwit Mocha Slim
Helwit Mocha Slim Helwit (6) Läs mer

Helwit Mocha har en smaksättning av nyrostat mockakaffe med karamellchoklad, nikotionportioner med normalstark styrka i formatet slim.

299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Cola Slim
Helwit Cola Slim Helwit (1) Läs mer

Helwit Cola Slim är ett erbjudande från Helwit varumärke. Denna produkt är associerad med en Cola-smakprofil och klassificeras som av normal styrka. Den presenteras i slim format och varje snusdos rymmer 20 portioner. Helwit Cola Slim är en All White Portion produkt.

299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Blueberry Slim
Helwit Blueberry Slim Helwit (2) Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Violet Slim
Helwit Violet Slim Helwit (3) Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Salmiak Slim
Helwit Salmiak Slim Helwit Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Mint Slim
Helwit Mint Slim Helwit Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Orange Slim
Helwit Orange Slim Helwit (2) Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Cherry Slim
Helwit Cherry Slim Helwit Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Menthol Slim
Helwit Menthol Slim Helwit (1) Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Rose Slim Limited Edition
Helwit Rose Slim Limited Edition Helwit (1) Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Just nu visas 10 av 10 produkter

Köp helwit snus online till bästa pris

HELWIT Snus utan tobak

Helwit har skapats av Yoik i deras klimatsmarta fabrik i Gransholms Bruk, Växjö. Fabriken är självförsörjande genom ett vattenkraftverk som ligger intill fabriken. Klimatkompensation är i fokus där exempelvis dosan är tillverkad av tallolja. HELWIT är ett varumärke som helt fokuserar på tobaksfritt snus och bland deras sortiment finns flera olika smaker och styrkor att välja mellan. HELWIT känns ofta igen genom sin unika design på dosan i form av cirklar, som med olika färger indikerar vilken typ av smak det vita snuset har, exempelvis blåbär, cola eller cherry.


HELWIT snus – olika smaker

I dagsläget finns 9 olika smaker från HELWIT snus. Från mer klassiska toner som viol, till nykomlingar som körsbär och ros. Dessa hör till 6 olika smakkategorier, förutom utstickaren i begränsad upplaga - HELWIT Rose Slim Limited Edition med smak av rosvatten. 


Smak Produkt
Lakritssnus HELWIT med smak av viol, HELWIT med smak av salmiak
Kaffesnus HELWIT med smak av mockakaffe och karamellchoklad
Bär HELWIT med smak av blåbär, HELWIT med smak av körsbär
Cola HELWIT med smak av cola
Citrus HELWIT med smak av apelsiner
Mint HELWIT med smak av mint

HELWIT snus – Nikotinhalt

Precis som många andra varumärken, använder sig HELWIT av en skala om 1–4 för att indikera styrka. Nikotinhalten i dessa varierar mellan 8 – 12 mg/g.


Intervju med helwit snus

Nettotobak intervjuar Helwit - ta del av svaren

Här kan du lära dig mer om HELWIT snus; från hur bolaget grundades, till hur de tänker kring smaker och design. För att ta reda på svaren, skickade vi ett antal frågor till HELWIT. Samtliga svar hittar du nedan och kommer från HELWIT själva.

Vad står HELWIT för?

Vårt mission i bolaget är; “Pushing the boundaries of how great nicotine pouches can taste, look, feel and be - by being one with our users.”

Hur, var och när grundades HELWIT?

 • HELWIT grundades/lanserades januari 2021 i Gransholm, utanför Växjö i Småland.

 • HELWIT grundades med bakgrunden att vi tre grundare (Tobias, Henrik och Felix) saknade ett alternativ på marknaden, med en stark och unik identitet med fokus på högkvalitativt nikotin och långvarig smak. 

Vart tillverkas era produkter och hur går tillverkningen till i er fabrik?

HELWIT - HELWIT tillverkas i vår fabrik i Gransholm, utanför Växjö i Småland.

Vi använder tyska maskiner för vår tillverkning, som håller högsta branschstandard.

Våra produkter innehåller nicotine polacrilex som framställt i laboratoriemiljö. Nikotin bör hanteras och tillsättas i rätt miljö med tillgång till rätt resurser, det tycker vi är väldigt viktigt. Därför köper vi nikotin av en ledande leverantör till läkemedelsindustrin, som tillsätter nikotinet, kvalitetssäkrar och testar råvaran och vi utför sen labtester av slutprodukten.

Få en inblick i vår produktion och omgivning genom vår film Made In Gransholm.

Kan ni berätta om er användning av tallolja till dosorna?

Plasten i dosan är tillverkad av tallolja som är ett ISCC-certifierat material, det är helt fossilfritt och reducerar CO2-utsläppen från dostillverkningen med över 85%. 

Kan ni berätta mer om ert arbete med hållbarhet i er fabrik?

I vår fabrik i Gransholms Bruk utanför Växjö byggde vi vår verksamhet klimatsmart från scratch. Produktionen är självförsörjande genom vattenkraftverket som ligger vägg i vägg med fabriken. I vårt hållbarhetsarbete jobbar vi utefter två parallella handlingar – reducera CO2-utsläppen för att nå så låga klimatavtryck som möjligt, i kombination med att vi klimatkompenserar. Det tror vi är den rätta vägen för en hållbar framtid!

Helwit snus med snabb leverans

Hur definierar ni nikotinstyrka i era produtker?

Vi använder nicotine polacrilex, som är av väldigt hög kvalité och som är en produkt som vi anser är långt bättre avseende effektivitet, stabilitet och långvarig nikotinleverans än vad våra konkurrenter använder (som använder nikotinsalt eller vätskebaserat nikotin). Vi anser att nikotin inte bör användas i allt för höga halter och med vår högkvalitativa produkt, med en hög effektivitet, ser vi heller ingen anledning att använda allt för höga nikotinhalter – Det är stora skillnader på olika typer av nikotin.

 • 7mg/g är våra 2/4
 • 9mg/g är våra 3/4
 • 12mg/g är våra 4/4

Hur ser utvecklingsprocessen ut för att ta fram nya produkter och smaker?

HELWIT:s integrerade värdekedja, från produktion till konsument, möjliggör snabb feedback och skapar rätt förutsättningar för att lyckas med våra nylanseringar.​

 1. Våra konsumenter kommer med förslag på nya smaker och vi kvantifierar antalet förslag på respektive smak
 2. Vi utvecklar de smaker som vi fått många förslag på och som vi tror vi kan lyckas med, utifrån våra konsumenters feedback
 3. Internt testar vi de olika produkterna som vi framställt och tar beslut om vilken smak vi ska testlansera, under HELWIT Concept.
 4. Vi tillverkar den nya smaken i en väldigt begränsad upplaga, under HELWIT Concept
 5. Efter att HELWIT Concept sålts ut, skickar vi ut digitala frågeformulär till våra konsumenter, med ett fåtal frågor kopplat till produkten.
 6. Utifrån resultatet tar vi ett beslut om vi lanserar smaken.

Vilken var er första produkt?

Våra första produkter på marknaden var, HELWIT VIOLET, HELWIT ORANGE, HELWIT MOCHA och HELWIT MINT.

I vilka länder är HELWIT mest populärt

 • Sverige är det land som flest dosor av HELWIT säljs och där vi har högst marknadsandel.

 • Norge och Storbritannien är också två viktiga fokusmarknader, med starkt fokus på både online- och offline-försäljning, med egna lokala lager. I UK har vi ett eget dotterbolag (Helwit Ltd.), som ansvarar för försäljningen.

 • HELWIT säljs också på en långrad andra marknader, framförallt i Europa. Så som Spanien, Grekland, Tjeckien, Finland, Tyskland, Schweiz, Österrike, Mexico etc.
Helwit snus billigt

Vad är HELWIT Concept?

HELWIT Concept är ett sätt för oss att bjuda in våra kunder i produktionsprocessen. Istället för att endast testa internt använder vi Helwit Concept som outlet för att ge våra kunder en chans att testa nya smaker, blandningar och förbättringar på existerande produkter innan en full lansering sker. I tät dialog med kunderna tar vi beslut om vi tar konceptet till nästa steg.

Hur går det till när ni tar fram design på dosor

 • Med tanke på vår design på dosan, handlar mestadels av arbetet avseende en ny produkt om att hitta rätt färgkod, färgen ska på rätt sätt kommunicera rätt känsla åt smaken och passa in i färgkombinationen tillsammans med resterande familj.

 • Med våra Limited edition dosor tar vi ut svängarna mer och tillåter oss att vara mer kreativa med formspråket, men fortsatt med en tydlig HELWIT-identitet.

Vad gör HELWIT unika

 • Våra unika smakblandningar är framtagna tillsammans med några av världens främsta smakexperter. Inspirerade av tuggummismaksättning har vi skapat en produkt med naturliga och långvariga smaker.

 • Vi använder nicotine polacrilex, som är ett högkvalitativt nikotin, som ger en långvarig och behaglig nikotinleverans, utan bismak.

 • Närheten till konsumenterna, med en tät dialog med vår community.

Använder ni kunders feedback för att utveckla befintliga/nya produkter 

Ja, vi har en löpande dialog med våra konsumenter och vår community, för att få in feedback. Våra kunders starka engagemang till att konstant utveckla våra produkter och förnya oss som varumärke, är en viktig del i vår affärsmodell.

Vanliga frågor och svar om Helwit