• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Helwit Snus

Helwit Snus

Helwit, ett varumärke under det svenska företaget Yoik, erbjuder ett vitt snus som lanserades 2021. Med över 10 unika smaker och styrkor från normal till stark nikotinhalt, tillgodoser Helwit olika smakpreferenser och behov. Deras vita nikotinpåsar tillverkas i deras fabrik i gransholms bruk utanför växjö, och består av cellulosafibrer, aromämnen, vatten, nikotin och andra ingredienser. I början av 2024 introducerades nya smaker som Helwit Banana samt Helwit Cinnapple Limited Edition. Läs mer om Helwit.

Läs mer om HELWIT snus
Utforska ett komplett sortimentet från Helwit här. Oavsett om du vill veta mer om de olika smakerna eller nikotinstyrkorna, hittar du detaljerad information här. Ta en närmare titt för att upptäcka vad Helwit har att erbjuda.
Nytt pris
Helwit Banana Slim
Helwit Banana Slim Helwit Läs mer

Helwit Banana Slim, under varumärket Helwit, har en smak av banan och kommer i formatet slim. Produkten är ett normalstarkt vitt snus med 20 portioner per dosa.

318,99 kr (31,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Mocha Slim
Helwit Mocha Slim Helwit (6) Läs mer

Helwit Mocha Slim är ett vitt slimsnus från varumärket Helwit med smaker av kaffe, choklad, karamell i slim-format, har en nikotinhalt klassificerad som normal och innehåller 20 tobaksfria prillor per dosa.

328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Violet Slim
Helwit Violet Slim Helwit (3) Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Cola Slim
Helwit Cola Slim Helwit (1) Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Blueberry Slim
Helwit Blueberry Slim Helwit (2) Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Mint Slim
Helwit Mint Slim Helwit (1) Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Cherry Slim
Helwit Cherry Slim Helwit Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Orange Slim
Helwit Orange Slim Helwit (3) Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Salmiak Slim
Helwit Salmiak Slim Helwit (1) Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Menthol Slim
Helwit Menthol Slim Helwit (1) Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Cinnapple Limited Edition
Helwit Cinnapple Limited Edition Helwit Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Rose Slim Limited Edition
Helwit Rose Slim Limited Edition Helwit (1) Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Helwit Concept 5-pack Helwit Concept 5-pack Helwit Läs mer 169,99 kr (34,00 kr/st) Slut i lager
Just nu visas 13 av 13 produkter

Köp Helwit snus online

Att köpa vitt snus från Helwit online på Nettotobak.com är enkelt och bekvämt. Hos oss hittar du ett brett sortiment av tobaksfritt snus för att tillgodose en mängd olika preferenser. Här har du möjligheten att utforska och upptäcka nya smaker genom att köpa enskilda dosor eller att investera i större kvantiteter genom alternativ såsom 30-pack, 10-pack, 5-pack och 3-pack. Köp Helwit snus från Nettotobak.com och välj enkelt den packstorlek som bäst matchar dina behov och konsumtionsvanor, från en enskild dosa till flerpack.

Pris

Priset för Helwit snus varierar, med 329,99 kr som ett standardpris för 10-pack, och styckpriset ofta satt till 32,99 kr st.

Axplock av pris per 10-pack:

Leverans

Köp Helwit snus med pålitliga leveranser genom olika alternativ som täcker olika prisintervall och snabbhet

Vi erbjuder följande leveransalternativ:

  • Postnord ombud 
  • Postnord varubrev
  • Early Bird
  • Instabox 
  • Best 
Helwit snus olika smaker

Hur du väljer rätt Helwit snus - Smaker, format och styrkor

Helwit snus erbjuder ett brett sortiment av produkter med varierande smakprofiler och nikotinstyrkor, alla i ett slimmat format. Att välja rätt tobaksfritt snus innebär att ta hänsyn till personliga preferenser. Det kan vara att en användare söker ett starkt tobaksfritt snus med en tydlig smak av lakrits, ett snus med uppfriskande noter av mint i slim-format, eller kanske en fruktigare variant. Här följer en guide för att underlätta valet utifrån smak och styrka för att matcha individuella behov.

Nedan kommer vi hjälpa dig att besvara följande frågor för att du ska hitta en sort som passar:

  • Vilken smakprofil föredrar du? Kaffe, frukt, mentol och fler.
  • Vilken styrka föredrar du? Från normal till stark.

Oavsett vilken smak och styrka du föredrar, kommer alla produkter i formatet slim. Det innebär att du kan testa nya smaker och samtidigt förvänta dig samma storlek på prillorna.

Identifiera din smakprofil

Helwit snus finns i ett brett utbud av smaker inom tobaksfritt snus. Inom deras sortiment finns varianter som täcker smaker av kaffe, frukt, och mint, bland annat. När du väljer mellan olika smaker bör du fundera över vilken kategori som lockar mest.

Inom mint erbjuder Helwit varianter som Helwit Mint Slim och Helwit Menthol Slim, som tillgodoser olika preferenser. För entusiaster av fruktiga noter finns alternativ som Helwit Orange Slim med smak av apelsin, Helwit Banana Slim som ger smak av banan, och Helwit Cinnapple Limited Edition som kombinerar kanel och äpple. För dig som söker efter en kaffesmak erbjuds Helwit Mocha Slim, som kombinerar kaffe och choklad, och för dig som söker smak av bär finns Helwit Blueberry Slim med smak av blåbär. Om du söker en mer traditionell smak finns även Helwit Salmaik med smak av saltlakrits.

Nedan listar vi samtliga smaker från Helwit:

Smak Produkt
Lakritssnus HELWIT med smak av viol, HELWIT med smak av salmiak
Kaffesnus HELWIT med smak av mockakaffe och karamellchoklad
Bär HELWIT med smak av blåbär, HELWIT med smak av körsbär
Cola HELWIT med smak av cola
Citrus HELWIT med smak av apelsiner
Mint HELWIT med smak av mint

Helwit snus i slim format

Formatet är avgörande för den övergripande upplevelsen. Helwit snus kommer i ett och samma: Slim. Slim-formatet består av smala och långa portioner, något mindre än normala, designade för att vara mindre synliga och bekväma under läppen.

Bestäm lämplig styrka

Styrkan är en ytterligare viktig faktor när du väljer ditt tobaksfria snus. Helwit erbjuder produkter som varierar från normalstarka till extra starka alternativ. Nikotininnehållet sträcker sig från 7 mg nikotin per gram i de normalstarka varianterna, upp till 12 mg nikotin per gram i de starkare varianterna. Ditt val bör spegla din preferens för nikotinintag.

Det finns alternativ för de som föredrar en balanserad nikotinnivå likväl som för de som söker en starkare effekt. Deras sortiment säkerställer att varje snusare kan hitta en produkt som passar deras individuella behov.

Helwit Bästsäljare

Ett ytterligare sätt att välja en produkt som passar är att utgå från deras bästsäljare. Bland Helwits sortiment hittar du exempelvis produkter som Helwit Mint Slim som är uppskattad för sin mintsmak och normala nikotinhalt, och Helwit Bluberry slim med smak av blåbär. Nedan listar vi topp 5 bästsäljare så att du på ett enkelt sätt kan navigera mellan olika favoriter bland våra kunder.

Nedan listar vi några ytterligare bästsäljare från Helwit snus:

Helwit Banana Slim Helwit Banana Slim Helwit Läs mer 318,99 kr (31,90 kr/st) Köp
Helwit Mocha Slim Helwit Mocha Slim Helwit (6) Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Helwit Violet Slim Helwit Violet Slim Helwit (3) Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Helwit Cola Slim Helwit Cola Slim Helwit (1) Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp

Nya Produkter

Varumärket Helwit fortsätter att utvidga sitt sortiment med nya produkter som Helwit Banana Slim och Helwit Cinnapple Limited Edition. Dessa tillskott kompletterar det redan mångsidiga sortimentet och ger kunderna möjlighet att utforska fler alternativ. Att välja en ny produkt kan vara ett sätt att upptäcka andra smakprofiler inom varumärkets erbjudande, där man kan ta hänsyn till såväl nya som befintliga uppskattade smaker. Eller så är du kanske bara ute efter något helt nytt och då kan de senaste nyheterna vara ett bra val.

Helwit snus historia

Om Helwit

Helwit snus, skapat av det svenska företaget Yoik, profilerar sig som ett varumärke fokuserat på att leverera ett brett spektrum av tobaksfria snusalternativ. Som en del av Yoik, en innovativ aktör inom industrin, drar Helwit nytta av gedigen erfarenhet och expertis för att utveckla produkter som omfattar ett varierat urval av smakprofiler.

I sitt mål att vara i framkant av innovation inom tobaksfria nikotinprodukter, strävar Helwit efter att kontinuerligt utforska och introducera nya smaker och styrkor. Detta inkluderar alternativ från normalstarkt till starkt nikotininnehåll, därmed möjliggör Helwit för konsumenterna att skräddarsy sin användning baserat på individuella önskemål och behov.

Helwit snus intervju

Intervju med Helwit snus

Här kan du lära dig mer om HELWIT snus; från hur bolaget grundades, till hur de tänker kring smaker och design. För att ta reda på svaren, skickade vi ett antal frågor till HELWIT. Samtliga svar hittar du nedan och kommer från HELWIT själva.


Mission

Helwit är dedikerat till att ständigt utvecklas med hög kvalitet och innovation, för att möta konsumenternas önskemål. Företaget strävar efter att överträffa förväntningarna genom att tillverka produkter som återspeglar ett starkt engagemang för teknisk utveckling och konsumentnöjdhet.

Helwit är starkt engagerade i hållbarhet och miljövänlighet, vilket framgår av deras produktion i Gransholms Bruk. Anläggningen är självförsörjande genom vattenkraft och använder tallolja i dosorna för att minska CO2-utsläppen med över 85%, vilket bekräftar deras miljöfokus.

Företaget värderar även en nära relation med sina konsumenter genom att involvera dem aktivt i produktutvecklingen. Genom att ta emot och implementera feedback, säkerställer Helwit att deras produkter ständigt förbättras och förnyas.

Helwit agerar som en drivkraft för förändring inom tobaksfria nikotinprodukter, med en tydlig vision om att omdefiniera nikotinkonsumtionen genom att prioritera kvalitet, konsumentnöjdhet och miljöansvar.

Miljö

Helwit är djupt engagerade i miljöfrågor, vilket genomsyrar hela deras verksamhet från tillverkning till slutprodukt. Företaget driver sin produktion i Gransholms Bruk utanför växjö med en stark inriktning på hållbarhet. Anläggningen är självförsörjande genom vattenkraft, vilket bidrar till en minskad miljöpåverkan och stödjer Helwits mål om hållbar utveckling.

Vidare används tallolja i tillverkningen av snusdosorna, ett material som är helt fossilfritt och ISCC-certifierat. Denna metod reducerar CO2-utsläppen med över 85% jämfört med traditionella produktionsmetoder, vilket stärker Helwits position som ett miljömedvetet företag.

Helwits miljöengagemang återspeglas inte bara i deras produktionsprocesser utan även i deras produktutveckling och konsumentinteraktion. Genom att ständigt söka feedback från konsumenterna och anpassa sin verksamhet efter miljövänliga principer, arbetar Helwit aktivt för att minska sin miljöpåverkan och främja en mer hållbar framtid.

Historia

Helwit snus, lanserat 2021 av det svenska företaget Yoik, är känt för sina tobaksfria nikotinprodukter. Med en vision om att erbjuda hälsosammare alternativ till traditionellt snus, kombinerar Helwit högkvalitativa ingredienser som farmaceutiskt nikotin och naturliga smakämnen, vilket har vunnit dem en lojal kundbas.

Helwit har varit pionjärer inom hållbar produktion. Deras klimatsmarta fabrik i Gransholms Bruk vid Växjö, som drivs helt med förnybar energi från lokala vattenkraftverk, understryker deras engagemang för miljövänliga processer. Denna strategi, tillsammans med innovationer som biologiskt nedbrytbara snusdosor introducerade 2022, har stärkt deras position som ledare inom branschen.

Idag är Helwit ett välrespekterat namn internationellt, inte bara för deras produktkvalitet utan även för deras bidrag till mer hållbara nikotinprodukter. Helwits kontinuerliga fokus på innovation och hållbarhet lovar att fortsatt påverka nikotinindustrin globalt, med ett fortsatt fokus på hälsa och miljöansvar.


Vanliga frågor och svar om Helwit