• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Catch Spearmint Mini
Catch Spearmint Mini
Catch Spearmint Mini
Catch Spearmint Mini
Catch Spearmint Mini
Catch Spearmint Mini
Catch Spearmint Mini

Catch Spearmint Mini

Catch Spearmint Mini ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av spearmint och pepparmint. En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
  • 1 dosa 44,99 kr
  • 10-pack (38,99 kr/st) 389,90 kr
389,90 kr
-
+

Detaljerad information om Catch Spearmint Mini

Catch Spearmint Mini

Snuset Catch Spearmint Mini kommer i små portioner som har smak av både grönmynta och lite pepparmint. Då portionerna är små kan de enkelt och diskret läggas under läppen och användas utan att det syns. Påsarna är torra och snuset fuktigt, vilket är en perfekt kombination som ger en varaktig smakupplevelse utan att påsarna börjar rinna.

Catch Spearmint Mini Styrka

Catch spearmint styrka är normal och ligger på 8 mg/g. Tobakssmaken i påsarna är inte så stark då den söta och starka smaken från myntan och minten är mer påtaglig. Dosan har även ett litet fack på ovansidan där portionerna diskret kan bli förvarade efter användning.

Catch Mini Spearmint Snus

En Catch Spearmint stock innehåller tio stycken dosor och passar dig som vet vilken smak du tycker om. Du kan även givetvis köpa enskilda dosor av snuset. Vi har flera spännande smakkombinationer av Catch snus i vårt sortiment, exempelvis frisk eukalyptus med mint och lakrits med salmiak.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Catch
Produkttyp white portion
Vikt 0.2046
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 9,1 g
Snustyp Snus, Mini
Format mini
5
Producent Swedish Match