• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

LOOP Snus

Köp Loop snus online med snabb leverans! Loop kommer i många olika smaker och styrkor. Loops nikotinpåsar är helt utan tobak. Föredrar du mindre prillor, hittar du Loop mini här

Vanliga frågor om Loop
Loop snus, framtaget av Another Snus Factory, är en framstående aktör inom den tobaksfria snusmarknaden, känd för sin innovation och kvalitet. Lanseringen har mottagits väl både i Sverige och internationellt, tack vare företagets engagemang för att kombinera traditionella snustillverkningsmetoder med modern teknik. Deras vision är att erbjuda ett högkvalitativt, tobaksfritt alternativ till snusare överallt.
Nytt pris 12-PACK
Loop Red Chili Melon Strong
Loop Red Chili Melon Strong Loop (1) Läs mer

Loop Red Chili Melon Strong från varumärket Loop har smaker av Chili och Melon, klassificerad som stark, i slim format med 22 prillor per dosa. Detta är ett vitt snus.

359,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Loop Jalapeno Lime Strong Loop Jalapeno Lime Strong Loop (1) Läs mer

Loop Jalapeno Lime Strong är en produkt från Loop, med smaker av jalapeño och lime, klassificerad som stark. Formatet är slim med 22 prillor per dosa och är en typ av vitt snus.

349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Nytt pris 12-PACK
Loop Red Chili Melon Extra Strong
Loop Red Chili Melon Extra Strong Loop Läs mer 359,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Loop Jalapeno Lime Hyper Strong Loop Jalapeno Lime Hyper Strong Loop Läs mer 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Nytt pris 11-pack
Loop Mint Mania Strong
Loop Mint Mania Strong Loop Läs mer 329,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Loop Jalapeno Lime Extra Strong Loop Jalapeno Lime Extra Strong Loop Läs mer 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Loop Hot Rhubarb Strong Loop Hot Rhubarb Strong Loop (1) Läs mer 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Loop Mint Mania Extra Strong Loop Mint Mania Extra Strong Loop Läs mer 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Loop Licorice Fusion Strong Loop Licorice Fusion Strong Loop (2) Läs mer 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Nytt pris 11-pack
Loop Ice Cool Mint Strong
Loop Ice Cool Mint Strong Loop Läs mer 329,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Loop Hot Mango Strong Loop Hot Mango Strong Loop Läs mer 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Loop Red Chili Melon Mini Loop Red Chili Melon Mini Loop Läs mer 309,90 kr (30,99 kr/st) Köp
Loop Habanero Mint Hyper Strong Loop Habanero Mint Hyper Strong Loop Läs mer 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Nytt pris 11-pack
Loop Habanero Mint Extra Strong
Loop Habanero Mint Extra Strong Loop (1) Läs mer 329,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Loop Red Chili Melon Normal Loop Red Chili Melon Normal Loop Läs mer 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Loop Jalapeno Lime Mini Loop Jalapeno Lime Mini Loop Läs mer 309,90 kr (30,99 kr/st) Köp
Loop Licorice Fusion Extra Strong Loop Licorice Fusion Extra Strong Loop Läs mer 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Loop Jalapeno Lime Normal Loop Jalapeno Lime Normal Loop Läs mer 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Loop Hot Mango Extra Strong Loop Hot Mango Extra Strong Loop Läs mer 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Loop Mint Mania Mini Loop Mint Mania Mini Loop Läs mer 309,90 kr (30,99 kr/st) Köp
Just nu visas 21 av 21 produkter

Köp loop snus online till bästa pris

LOOP Snus: Tobaksfria Nikotinpåsar

LOOP snus är tobaksfria, vita nikotinpåsar som kommer i ett slim-format och erbjuder en snabb och jämn nikotinrelease med sin unika teknologi Instant Rush™. LOOP erbjuder en rad smaker att välja mellan, däribland Loop Jalapeno Lime och Loop Red Chili Melon


LOOP Smaker 

LOOP snus erbjuder flera smaker för olika smakpreferenser. En ny populär produkt bland kunder är Loop Habanero Mint Extra Strong, med smak av habanero och mint. Loop utvecklar kontinuerligt sitt sortiment av loop snus smaker för att möta olika preferenser. Oavsett vad du föredrar, erbjuder loop vitt snus i flera olika smaker att välja mellan.


LOOP Format

När det kommer till format erbjuder Loop två huvudalternativ: Slim och Mini. Slim-formatet är designat för att ge en diskret känsla under läppen och är något mindre än standarstorleken på prillor, vilket gör det till ett populärt val bland dem som föredrar något mindre synligt. Den är en aning smalare och mer avlång, vilket ger en bekväm passform. Å andra sidan är Mini-formatet ännu mindre än Slim och mer fyrkantig i formen. Trots sin lilla storlek levererar dock Loop Mini samma kvalitet och smak som de större varianterna. Båda formaten är utformade för att ge optimal och snabb nikotinrelease som varar länge.

Vissa smakkobinationer på deras all white nikotinpåsar hittar du i såväl mini som slim- format, exempelvis med produkter som Loop red chili melon strong slim samt Loop red chili melon mini. Samma gäller även Mint mania, som både finns som Loop Mint Mania Strong och Loop Mint Mania Mini. Ett ytterligare exempel är Loop Jalapeno Lime Strong Slim som även kommer i mini-format som Loop Jalepeno Lime Mini.

Styrkor och nikotinhalt i LOOP nikotinpåsar

LOOP-snusets nikotinhalt varierar beroende på styrka, från 6,8 mg/g upp till kraftiga 20 mg/g. De flesta LOOP-smaker finns i olika styrkor, vilket innebär att både erfarna användare och nybörjare kan hitta en produkt som passar dem. Utforska vårt stora utbud av LOOP nikotinpåsar och smaker, och köp dem i enstaka dosor eller som stock eller storpack.


Köp Loop Snus Online

För dem som vill beställa Loop snus är det enkelt att köpa hos oss online med leverans hem direkt till dörren eller leverans till ombud. På Nettotobak erbjuder vi ett brett utbud av Loop produkter till marknadsmässiga priser. Loop är vita nikotinpåsar och istället för tobak är loop helt tobaksfritt och kan därför erbjuda ett stort utbud av många och unika smaker som varar länge. Utöver detta finns Loop finns i olika styrkor att välja mellan, från normalstarkt snus till extra starkt snus med produkter so Loop extra strong och Loop hyper strong. Samtliga produkter ger en snabb nikotinrelease som är varaktig under längre tid.

Oavsett val mellan olika nikotinhalter och smaksättningar, kommer nikotinpåsar från loop i två format; mini och slim. Slim är en aning smalare än standardformatet, medan mini är ännu mindre men med en mer fyrkantig form.

Vid större beställningar, som en loop stock med snus, får du dessutom fri frakt. Loop finns även i olika förpacknignstorlekar och hos oss kan du köpa loop som enskilda dosor, 5-pack eller 10-pack. Oavsett vilken smak du föredrar, exempelvis smak av melon eller mintig smak, kan alla produkter beställas i större förpackning.

Loop Produkter

Smaker Lime och grön jalapeño, Frukt och chili, Rabarber, Mango, Mint, Saltlakrits och hallon, Habanero och mint, Svarta vinbär och vilda bär.
Styrkor Normal, Strong, Extra Strong, Hyper Strong
Populära Sorter Loop Mint Mania, Loop Hot Rhubarb Strong, Loop Red Chili, Melon Strong

Historien Bakom Loop Snus

Loop snus är en produkt av Another Snus Factory, ett företag som har etablerat sig som en pionjär inom tobaksfria snusindustrin. Sedan starten har Another Snus Factory ständigt strävat efter att skapa produkter som står ut från mängden, och Loop snus är inget undantag. Med fokus på kvalitet och innovation kombineras de traditionella snusmetoderna med modern teknik och forskning. Detta engagemang har lett till att Loop snus snabbt har blivit populär bland snusare, både i Sverige och internationellt. Företagets vision om att erbjuda konsumenterna ett högkvalitativt, tobaksfritt alternativ genomsyrar allt från deras produktutveckling till designen på dosan. 

Nya smaker från LOOP 

Vi ser ofta nya smaker från varumärket LOOP. Den senaste smaken är LOOP Hot Rhubarb Strong, som är ett starkt vitt snus med smak av rabarber.


LOOP:s miljövänliga dosor - PlantCan™

LOOP snus kommer i en miljöanpassad dosa, PlantCan™, som är tillverkad av 100% bioplast från tallolja. Den är återvinningsbar och sorteras som plast, vilket visar LOOP:s engagemang för miljön.


Intervju med Loop

Nettotobak intervjuar LOOP - ta del av svaren

Lär dig mer om varumärket LOOP på denna sida. Här kan du ta del av svar på frågor vi ställt till LOOP om deras varumärke och produkter. 

 Lär dig allt om LOOP snus

Här kan du lära dig mer om varumärket LOOP; från hur varumärket grundades, till hur de tänker kring design. För att ta reda på svaren, skickade vi ett antal frågor till LOOP. Samtliga svar hittar du nedan och har besvarats av David Roos som är Marknadschef på LOOP. 

Vad står LOOP för?

Med LOOP ville vi skapa ett vitalt och levande varumärke, ett varumärke som inte var statiskt. Då passade namnet LOOP som metafor, som varken har ett början eller slut. Inte nog med att vi tyckte det var ett ballt namn, så saknar det tydlig koppling till snuskategorin som är tyngd av tradition. Logotyperna som roterade, menade att manifestera den lekfullhet och vitalitet som vi vill att varumärket ska förknippas med. 

Hur, när och var grundades LOOP?

LOOP är ett varumärke från Another Snus Factory och lanserades våren 2020. Det grundades utifrån den enkla ambitionen att göra saker annorlunda. Detta genom att göra saker vi känner oss stolta över, alltid försöka göra vad vi tror är rätt och att ha kul på vägen. Tre principer vi lever efter varje dag.

Loop snus till billigt pris

Vart tillverkas era produkter och hur går tillverkningen till i era fabriker?

Produkterna tillverkas i vår toppmoderna fabrik precis norr om Stockholm. Där arbetar man dygnet runt, sju dagar i veckan för att möta efterfrågan och säkerställa att vi levererar med högsta kvalitet varje dag.

Hur definierar ni nikotinstyrka i era produkter?

Vi använder normalt skalan 1-4, där ett är svagast och fyra är starkast. Där utgår vi dels från mängden nikotin per gram, dels från mängd per prilla. Det innebär att även om våra Mini-produkter har samma mängd nikotin per gram som en Slim Strong så definieras Mini som en tvåa och Slim en trea då mängd per påse är lägre för Mini.

Under 2023 lanserade LOOP produkter med styrka åtta och som benämns Hyper Strong, ett avsteg från övriga produkter och som är de med högst nikotinstyrka från LOOP.

Information om styrkor och dess nikotinmängd redovisas på dosan så kunden kan välja den produkt som passar dem bäst. Nedan redovisas de styrkor LOOP har i sin portfölj.

Format Styrka Per portion
Mini Styrka 2 15 mg/g 6,75 mg/portion
Slim Strong Styrka 3 15 mg/g 9,4 mg/portion
Slim Extra Strong Styrka 4 20 mg/g 12,5 mg/portion
Slim Hyper Strong Styrka 8 25 mg/g 15,6 mg/portion

Kan ni berätta om er användning av tallolja till era dosor?

Vi strävar hela tiden efter att driva en så hållbar verksamhet som möjligt. Det var därför givet för oss att hitta en förpackning som kunde bidra till det och på så sätt skapades PlantCanTM, en dosa till 100% av bioplast, tillverkad av avfallsmaterial från skogsindustrin. Under 2022 introducerades även PlantLabelTM, utifrån att våra etiketter också är tillverkade av just bioplast.

Hur ser utvecklingsprocessen ut för att ta fram nya produkter och smaker?

Den är egentligen ganska enkel. Visst försöker vi ha koll på smaktrender som kommer och går men framför allt är fokus på att ta fram smaker som vi själva tycker om. Vi har kontinuerligt diskussioner om hur vi kan utveckla portföljen genom nya smaker, styrkor eller format och med utgångspunkten att det ska tillföra något. Sen tar vi fram prover och anpassar eller justerar från det. Det komplexa är att få till en bra och naturlig smak. Om vi inte lyckas med det så släpper vi helt enkelt inte den.

Loop snus med snabb leverans

Vilken var er första produkt?

Det var faktiskt en kvartett av smaker då vi först kom ut med Mint Mania, Jalapeño Lime, Salty Ludicris och Sicily Spritz. Den senare har numer utgått ur sortimentet medan vår lakritssmak bytt namn till Licorice Fusion. Men tre av fyra finns kvar och står stolt bredvid våra tillkomna nyare smaker.

I vilka länder är LOOP mest populärt?

Sverige är den marknad vi säljer mest volym men populärast får man nog säga att vi är på Island, där vi tampas om att vara största varumärket på marknaden. De två, tillsammans med Norge är de marknader vi fokuserar mest på. Men Spanien börjar bli en uppstickare och har fått en väldigt bra tillväxt för oss. Vi säljs mer eller mindre i hela Europa så man behöver inte var orolig om man är ute och reser, LOOP finns ofta att få tag på. Men om inte får man gärna testa en produkt från våra kollegor i branschen tills man kommer hem till sin Loop.

Hur går det till när ni tar fram design på dosor?

Vi vill ju vi ha en förpackning vi tycker är snygg men framför allt att man ska kunna se att ”det där är en produkt från Loop”. I vårt fall har det än så länge landat i att lyfta fram färger så mycket som möjligt. Det i kombination med vår LOOP-logga som alterneras på dosorna ger en livfull men enkel design som lätt känns igen. Även namnsättning på produkterna blir en del av designen där namn och färg ska kännas naturliga ihop.

Vad gör LOOP unika?

Det unika med LOOP är väl att vi både velat och vågat vara annorlunda. Från namnet och loggan i sig. Till våra smakkombinationer som verkligen utmanat men tagits emot med öppna armar från marknaden. Men sen också hur vi kommunicerat mot densamma. För oss handlar det om att inte sitta still och slå oss för bröstet, utan att fortsätta utmana oss själva och hålla oss relevanta. Framgång får man inte, det förtjänar man.

Använder ni kunders feedback för att utveckla befintliga eller nya produkter?

Vi finns tack vare våra kunder och konsumenter, så vi lyssnar alltid på feedback eller tips och idéer som kommer fram. Det är inte alltid vi kan göra verklighet av dem, på kort sikt i alla fall, men det finns absolut exempel på beslut tagna utifrån andras inspel och vi uppskattar alltid feedback. Så fortsätt med det!


Vanliga frågor om LOOP snus