• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Loop Habanero Mint Hyper Strong
Loop Habanero Mint Hyper Strong
Loop Habanero Mint Hyper Strong
Loop Habanero Mint Hyper Strong
Loop Habanero Mint Hyper Strong
Loop Habanero Mint Hyper Strong fram
Loop Habanero Mint Hyper Strong fram

Loop Habanero Mint Hyper Strong

Loop Habanero Mint Hyper Strong är en produkt från varumärket Loop. Den har en kombinationssmak av Habanero och Mint, och dess styrka är klassificerad som Extra Strong. Den presenteras i Slim format, vilket ger en något mindre storlek. Varje dosa innehåller 22 portioner, vilket innebär en viss mängd användning per dosa. Den är en All White Portion produkt, vilket betyder att den inte innehåller någon tobak.

OBS! Ny dosdesign. Under en övergångsperiod så kan nya och äldre dos-versioner förekomma.

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (37,00 kr/st) 184,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
  • 11-pack (35,99 kr/st) 395,89 kr
349,90 kr
Produkt:349,90 kr
Tillval:
Totalt:
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Loop Habanero Mint Hyper Strong

Loop Habanero Mint Hyper Strong kommer från varumärket Loop, producerat av Another Snus Factory. Produkten är en All White Portion produkt, vilket i svenska termer kan tolkas till 'vitt snus'. Formatet för denna produkt är Slim, vilket alltså ger en liten formfaktor. Loop Habanero Mint Hyper Strong innehåller ingen tobak, men innehåller nikotin, vilket gör det till en nikotinbaserad produkt. Nikotinstyrkan är kategoriserad som Extra Strong, vilket innebär en hög nikotinhalt i varje portion.

Egenskaper för Loop Habanero Mint Hyper Strong

Loop Habanero Mint Hyper Strong är en All White Portion produkt, vilket erbjuder en kompakt konsistens. Smaken för denna produkt är en kombination av Habanero och Mint, som tillsammans bildar en specificerad smakprofil. Extra Strong styrka indikerar att varje portion innehåller 15,6 mg nikotin, vilket är en hög nikotinhalt i förhållande till andra produkter på marknaden. Nikotinhalt per gram är 25,0 mg, vilket placerar den i den översta delen av styrkeskalan.

Information om Loop Habanero Mint Hyper Strong:

  • Kategori: All White Portion
  • Smakprofil: Habanero, Mint
  • Nikotinstyrka: Extra Strong
  • Nikotinhalt: 15,6 mg/portion
  • Antal portioner per dosa: 22

Information om varumärket Loop

Loop är ett varumärke som fokuserar på produktion av nikotinbaserade produkter. Det är känt för att vara innovativ och pålitligt, med produkter som ofta visas att vara välstrukturerade och långvariga. Loop Habanero Mint Hyper Strong stämmer överens med dessa kvaliteter och är en produkt inom Loop's utbud.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Loop
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 25 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 15,6 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 13,75 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 22
Vikt per portion (gram) 0,63 g
Lanseringsdatum 2022-12-11
Ingredienser Fibrer, vatten, nikotin, sötningsmedel (E968, E950, E955), smakämnen, surhetsreglerare (E500), klumpförebyggande medel (E551), fuktighetsbevarande medel (E401), ammoniumklorid, natriumklorid, konserveringsmedel (E202)
Producent Another Snus Factory
(0)
Recensioner för Loop Habanero Mint Hyper Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.