• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Loop Jalapeno Lime Strong
Loop Jalapeno Lime Strong
Loop Jalapeno Lime Strong
Loop Jalapeno Lime Strong
Loop Jalapeno Lime Strong
Loop Jalapeno Lime Strong
Loop Jalapeno Lime Strong

Loop Jalapeno Lime Strong

Loop Jalapeno Lime Strong med smak av lime i kombination med pepprig grön jalapeño ger en spännande smakupplevelse.  Loop Jalapeno Lime Strong är en stark portionspåse med 15 mg nikotin/g. 

  • 1 dosa 43,99 kr
  • 5-pack (41,00 kr/st) 204,99 kr
  • 10-pack (38,99 kr/st) 389,90 kr
389,90 kr
-
+

Detaljerad information om Loop Jalapeno Lime Strong

LOOP Jalapeno Lime Strong

Ni från LOOP med en fräsch smak av lime kombinerat med grön jalapeño. Du får med andra ord syrlighet och hetta på samma gång. Påsarna kommer i slim-format med torr yta och fuktig insida som bidrar till en snabb smakupplevelse. Dosorna har också ett smidigt fack på ovansidan där påsarna kan förvaras efter användning.

LOOP Jalapeno Lime Strong nikotin

LOOP:s jalapeno lime snus är starkt med en nikotinstyrka på 15 mg/g. Precis som med övriga smaker så har LOOP snus med jalapeno och lime dessutom InstantRush TM-teknologi. Det innebär att påsarna ger en snabb och stark nikotinutsöndring utan att rinna.

LOOP smaker

Om du gillar smakkombinationen LOOP Jalapeno Lime Strong, men vill testa något med mer sting är LOOP Jalapeno Lime Extra Strong ett alternativ. Den har en hög nikotinhalt på hela 20 mg/g. Vi har även andra spännande snus från LOOP. Du kan välja mellan smaker som Mango Tango, Mint Mania och Loop Salty Ludicris.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Loop
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 15 g
Snustyp All White Portion Slim
Format Slim
Producent Another Snus Factory
(0)
Recensioner för Loop Jalapeno Lime Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.