• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Loop Mango Tango Strong

Loop Hot Mango Strong

Loop Mango Tango - extra starka nikotinportioner med en smak av mango, lime och chili.. Portionerna är i formatet Slim och är Extra starka. Portionerna kommer i nikotinhalten 20 mg nikotin per gram.

  • 1 dosa 39,49 kr
  • 5-pack (36,60 kr/st) 182,99 kr
  • 10-pack (34,49 kr/st) 344,90 kr
344,90 kr
-
+

Detaljerad information om Loop Hot Mango Strong

Varumärket Loop har släppt Mango Tango snus som är en ny smak i sitt sortiment. Prillorna har en smak av mango kombinerat med chili samt lime. Nikotinpåsarna i formatet slim vilket gör att prillorna har en diskret passform.

Loop Mango Tango nikotin

Nikotinpåsarna från Loop har styrka 3/4 vilket betyder att de har en nikotinhalt på 20 milligram per gram. En dosa av Loop Mango Tango består av 15 gram vilket i sin tur innebär att varje dosa har 24 portioner. Finns att välja mellan att antingen handla en dosa av nikotinpåsarna eller köpa flerpack som finns tillgängligt med antingen fem eller tio dosor.

Loop snus

Företaget Loop tillverkar vitt snus utan tobak. Deras mjuka prillor har en unik teknologi som ger dig en snabb utsöndring av både nikotin och smak. Teknologin som Loop använder sig av i sina nikotinpåsar går under namnet Instant Rush TM. Den här teknologin ger dig även en kontrollerad utsöndring av nikotinet.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Loop
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 13,75 g
Snustyp All White Portion Slim
Format Slim
Producent Another Snus Factory
(0)
Recensioner för Loop Hot Mango Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.