• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kapten Vit Mini

Kapten Vit Mini

Kapten Vit Mini är det senaste portionssnuset i Kapten familjen. Kapten är ett relativt nytt märke men baseras på över 5 generationers erfarenhet av tobakstillverkning. Mini Vit har en traditionell snussmak med en modern touch som gör Kapten till en favorit bland många!
  • 1 dosa 27,99 kr
  • 10-pack (21,99 kr/st) 219,90 kr
219,90 kr
-
+

Detaljerad information om Kapten Vit Mini

Kapten Mini Vit Portion

Det har kommit ytterligare en ny favorit i Kapten-familjen. Det nya tillskottet är Kapten White Mini. Snuset har en modern touch baserat på den traditionella tobakssmaken vilket kommer ge dig en smakfull upplevelse. Kapten Vit Mini har en nikotinhalt på 5 mg/g.

Prova Kapten Mini Snus

Märket Kapten är ett förhållandevis nytt snusmärke. Men faktum är att Kapten har erfarenhet av över fem generationer av tobakstillverkning. Kapten Mini Vit ingår i Kaptens mini-serie och har portioner i mini-format. Detta gör att portionerna passar dig perfekt under läppen.

Dessutom gör de små prillorna ditt snusande mer diskret. Förutom detta är prillorna även vita. Om du är ute efter ett vitt snus med mini-portioner som har traditionell tobakssmak kan Kapten Mini Vit Portionssnus vara snuset för dig. Dessutom finns Kapten Mini Snus i flera andra smaker, till exempel melon och mint. Du kommer garanterat att hitta ditt nya favoritsnus i Kapten Mini Vit-sortimentet.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kapten
Produkttyp white portion
Vikt 0.2635
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 5 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 8 g
Snustyp Snus, Mini
Format mini
3
Producent AG Snus
(18) recensioner
Recensioner för Kapten Vit Mini

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Mr

Daniel, 16 januari 2021

Gott snus men man mår s*** av det. Det måste vara någon form av bottenskrap i tunnan som blir detta snus. Trodde jag hade blivit kroniskt illamående men fattade tillslut att allt korrellerade med att jag börjat snusa Kapten.

54kr?

kund, 10 maj 2020

Men varför en dosa kostar 54 kr??

Från General till Kapten

Camilla, 3 april 2020

Bytade från General till Kapten mini vit, en ”invänjningsperiod ” nu är Kapten mer än ok

Vågar inte handla......

Marcus, 6 november 2019

....Pga er senaste recensionen. Går ju inte att beställa snus som är färskvara om man inte får returnera den om den går ut inom två veckor. Man hinner ju inte dra i sig den mängden stockar som man köper. Hur lång tid kan man förvänta sig att ett snus ska hålla efter beställning? Bör väl vara minst 3 månader kvar efter leverans?

Gammalt snus

goran s, 18 september 2019

Såg idag när jag skulle öppna stocken att bäst före datum är den 2 okt 2019 o jag fick den igårkväll,så mycket för era färska varor,aldrig mer nettotobak

Visa fler omdömen