• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kapten Vit Lakrits

Kapten Vit Lakrits

Kapten Vit Lakrits - et traditionellt snus som baserats på 5 generationers erfarenhet med en modern touch. Snuset har en classisk tobakssmak med inslag av lakrits vilket ger snuset en intressant twist. I kapten Vit finner man 24 välfyllda portionspåsar som är ofuktade på ytan för en mer långvarig tobakssmak. Ett prisvärt och bra snus av mycket hög kvalité!
  • 1 dosa 28,99 kr
  • 10-pack (19,90 kr/st) 199,00 kr
199,00 kr
-
+

Detaljerad information om Kapten Vit Lakrits

Kapten Lakrits Vit Portion

Ett lakrits snus med klassisk och framträdande tobakssmak som har undertoner av mild saltlakrits. Det här är en ny vit portion med lakritssmak som har en liten modern twist. Kapten lakrits är framställt av AG snus som har fem generationers erfarenhet av snustillverkning. Ett prisvärt snus som även har hög kvalitet på tobaken.

Kapten Vit Lakrits styrka

Snuset har normal styrka och nikotinhalten ligger på 10 milligram/gram. En dosa Kapten Lakrits Vit Portion kommer med 24 stycken välfyllda vita påsar. Portionerna är torra på utsidan vilket gör att utsöndringen av både smak och nikotin är jämn och långvarig, utan att det börjar rinna.

Kapten Lakrits

Hos oss kan du köpa Kapten Lakrits White Portion som enskild dosa och även som stock med tio stycken dosor, vilket ger ett billigare styckpris. Dosorna kommer dessutom med ett smidigt extra fack på locket där du kan förvara påsarna efter användning.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kapten
Produkttyp white portion
Vikt 0.3525
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp White Portion
Format original
Producent AG Snus