• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kapten Vit Mint Extra Stark Portionssnus

Kapten Vit Mint Extra Stark Portionssnus

Kapten Vit Mint Extra Stark Portionssnus nu med högre nikotinhalt och med en kylig mint smak. Kapten är ett portionssnus av högsta kvalitet med ett högt nikotinhalt till ett rimligt pris.
  • 1 dosa 29,99 kr
  • 10-pack (19,90 kr/st) 199,00 kr
199,00 kr
-
+

Detaljerad information om Kapten Vit Mint Extra Stark Portionssnus

Kapten Mint Vit Extra Stark är en vit portion med smak av bergamott och inslag av mint. Portionspåsarna är välfyllda och passar dig som föredrar större portioner. Precis som andra vita portioner så är de här påsarna torra på utsidan men fuktiga på insidan, bland annat för en starkare och mer långvarig smakrelease. Den torra påsen gör också att snuset rinner mindre än vanligt portionssnus.

Samma smak, högre nikotinhalt

Produkten Kapten extra stark mint är en vidareutveckling av Kapten Vit Mint Klassisk, fast med högre nikotinhalt. Den extra starka varianten har en nikotinhalt på 15 mg/g vilket gör snuset till en del av sortimentet med Kapten snus extra stark.

Varje dosa innehåller 20 portionspåsar som du efter användning kan placera i facket i dosans lock. Kapten Mint Extra Stark Vit Portion går att köpa som enskild dosa eller i en stock om tio dosor.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kapten
Produkttyp white portion
Vikt 0.3525
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 18 g
Snustyp Extra Stark White
Format original
Producent AG Snus