• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Kapten Vit Mini Lakrits

Kapten Vit Mini Lakrits

Kapten Vit Lakrits Mini är ett portionsnus av högsta kvalitet till lägsta pris! Kapten Vit är tillverkad av den allra bästa tobaken, minutiöst smaksatt med lakrtits för att hitta den genuina svenska snussmaken (kan jämföras med Catch Mini).

OBS! Produkten har bytt dosdesign.

  • 1 dosa 28,99 kr
  • 10-pack (22,90 kr/st) 229,00 kr
229,00 kr
-
+

Detaljerad information om Kapten Vit Mini Lakrits

Kapten Mini Lakrits är tillverkat av AG Snus, vars tillverkning av tobaksprodukter sträcker sig tillbaka till år 1864.

Kapten Mini Lakrits Vit Portion kommer färdigpackat i prillor. De är mindre och mer diskreta, jämfört med storlekarna Slim och Large, vilket gör att prillan inte tar så stor plats under läppen.

Vit portion med lakritssmak från Kapten har även en torr yta som gör att snuset rinner mindre i munnen. Eftersom snuset har en lägre fuktighet fördelas nikotin och smak jämnare över tid. Den torra ytan gör att snuset fläckar av sig mindre på tänderna än vad traditionellt snus gör.

Nikotinhalt och smaksättning

Kapten Mini Lakrits Vit Portion är ett snus som är smaksatt med lakrits, samtidigt som den klassiska smaken av tobak finns kvar.

Nikotinhalten på Kapten Lakrits ligger på 5,5 mg/g nikotin per prilla. Det här snuset är med andra ord normalstarkt. Förpackningen som snuset kommer i innehåller åtta gram snus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Kapten
Produkttyp white portion
Vikt 0.2635
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 5 mg/g
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 8 g
Format mini
Producent AG Snus