• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
Helwit Orange Slim
Helwit Orange Slim
Helwit Orange Slim
Helwit Orange Slim
Helwit Orange Slim

Helwit Orange Slim

Helwit Orange nikotinportioner med en smak av solmogna apelsiner, med en frisk kylighet i eftersmaken. Nikotinportionerna är normalstarka och i formatet slim. 
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (34,00 kr/st) 169,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
169,99 kr
-
+

Detaljerad information om Helwit Orange Slim

Helwit Orange Slim

Produkten Helwit Orange Slim är ett tobaksfritt snus i form av helvita nikotinpåsar. De har en frisk och fräsch smak av solmogna apelsiner med en kylig eftersmak. Påsarnas slimmade format gör att de lägger sig diskret under läppen, dessutom har de en smak som håller länge. Helwit apelsin har en nikotinhalt på 4,5mg/portion vilket motsvarar 9mg/g.

Klimatsmarta Helwit Orange snus

Helwit Orange är ett av få all white apelsin snus på marknaden och är producerat av YOIK, ett relativt nyetablerat företag på marknaden. Utöver Helwit Orange finns ytterligare sex spännande smaker i sortimentet.

Den klimatsmarta produktionen sker i YOIK:s fabrik i Gransholms bruk utanför Växjö, där vattenkraftverket som ligger ett stenkast från fabriken gör den självförsörjande. Helwit-dosan är gjord av 100 % tallolja från överbliven skogsindustri och bidrar även den till ett klimatsmart varumärke.

Helwit Orange Slim innehåller 20 portioner per dosa. Den klimatsmarta dosan är av klassisk rund form och har ett inbyggt fack där du kan lägga dina använda nikotinpåsar.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Helwit
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 9 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent YOIK
(1) recensioner
Recensioner för Helwit Orange Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Helwit Orange Slim

Kevin, 15 december 2021

God och frän smak av sötma och solmogna apelsiner.