• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Helwit Cola Slim

Helwit Cola Slim

Helwit Cola Slim är ett erbjudande från Helwit varumärke. Denna produkt är associerad med en Cola-smakprofil och klassificeras som av normal styrka. Den presenteras i slim format och varje snusdos rymmer 20 portioner. Helwit Cola Slim är en All White Portion produkt.

  • 1 dosa 19,90 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om Helwit Cola Slim

Helwit Cola Slim är en vara från Helwit, tillverkad av YOIK. Produktattributen inkluderar All White Portion, vilket översätts till vitt snus på svenska. Formatet av detta snus är slim, dock utan att implicera eller garantera komfort. Produkten innehåller inte tobak men inkluderar nikotin. Nikotinhalten klassificeras som normal.

Attribut för Helwit Cola Slim

Helwit Cola Slim är en All White Portion produkt presenterad i slim format. Smaken associeras med Cola, vilket bidrar till produktens karakteristiska egenskaper. Formatet, slim, bör inte tolkas som en indikation på komfort. Nikotinstyrkan för denna produkt klassificeras som normal, vilket motsvarar en nikotinhalt på 3,5 mg per portion och en total nikotinhalt på 7 mg/g per snusdos.

Information om Helwit Cola Slim:

  • Kategori: All White Portion
  • Smakprofil: Cola
  • Nikotinstyrka: Normal
  • Nikotinhalt: 3,5 mg/portion
  • Antal portioner per dosa: 20

Information om Helwit

Helwit är ett varumärke som inriktar sig på att erbjuda nikotinprodukter. De har en omfattande produktportfölj som är konstruerad för att möta varierande preferenser. Varumärket Helwit är erkänt för sitt fokus på kvalitet och innovation utan att detta uttrycker något värderande påstående.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Helwit
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7 mg/g
Smak cola
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Tillverkningsland Sverige
Producent YOIK
(1) recensioner
Recensioner för Helwit Cola Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Mycket gott snus!

Snusmumriken, 6 november 2023

Inte alltför hög nikotinhalt, smaken tar en kort tid att komma. Sedan känner man av cola-smaken. Lagom prilla, inte för liten eller stor. Passar smidigt under läppen. En klart utmanare till ZYN Apple Mint Mini!