• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Helwit Cola Slim
Helwit Cola Slim
Helwit Cola Slim
Helwit Cola Slim
Helwit Cola Slim

Helwit Cola Slim

Helwit Cola Slim från Helwit har en smak av cola i slim-format. Produkten har normal styrka och innehåller 20 portioner per dosa. Det är en produkt av typen vitt snus.

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (32,90 kr/st) 328,99 kr
328,99 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Helwit Cola Slim

Helwit Cola Slim är en produkt från varumärket Helwit, tillverkad av YOIK. Det är en produkt av typen tobaksfritt snus i slim-format som inte innehåller tobak men inkluderar nikotin. Nikotinhalten i denna produkt är klassificerad som normal. Den är avsedd för att ge en smak av cola utan att innefatta tobak, vilket skiljer den från traditionella tobaksprodukter.

Smak, styrka och format hos Helwit Cola Slim

Helwit Cola Slim, en produkt inom serien Helwit Nicotine Pouches, har en smakprofil av cola. Denna produkt i slim-format har en nikotinhalt av 3,5 mg per portion och 7 mg/g, vilket klassificeras som normal styrka. Smak och format är designade för att möta specifika preferenser.

I varje förpackning finns 20 portioner.

Fakta om Helwit Cola Slim:

  • Kategori: vitt snus
  • Smak: Cola
  • Styrka: Normal 
  • Nikotinhalt: 3,5 mg/portion
  • Antal prillor per dosa: 20

Mer information om Helwit

Helwit är ett svenskt varumärke som tillverkar produkter av typen vitt snus vilka är tobaksfria och baserade på växtfibrer med tillsatt nikotin. Varumärket fokuserar på hållbarhetsinitiativ och bedriver verksamhet från en fabrik med klimatvänlig profil. Helwits sortiment är utformat för att erbjuda en mindre fuktighet, med förpackningar producerade av tallolja för att minska koldioxidutsläpp.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Helwit
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 3,5 mg/portion
Smak cola
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,5 g
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2022-08-10
Ingredienser Cellulosafiber (E460i), Fuktighetsbevarande medel (E422), Vatten, Smaksättningar, Salt, Erytritol (E968), Surhetsreglerande medel (E500), Nikotin, Sötningsmedel (E955)
Producent YOIK
(1) recensioner
Recensioner för Helwit Cola Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Mycket gott snus!

Snusmumriken, 6 november 2023

Inte alltför hög nikotinhalt, smaken tar en kort tid att komma. Sedan känner man av cola-smaken. Lagom prilla, inte för liten eller stor. Passar smidigt under läppen. En klart utmanare till ZYN Apple Mint Mini!