• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris 5-PACK
Helwit Violet Slim
Helwit Violet Slim
Helwit Violet Slim
Helwit Violet Slim
Helwit Violet Slim

Helwit Violet Slim

Helwit Violet Slim från Helwit erbjuder smak av violett i slim-format, med normal nikotinhalten och 20 portioner per dosa.

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (33,80 kr/st) 168,99 kr
  • 10-pack (32,90 kr/st) 328,99 kr
  • 30-pack (34,50 kr/st) 1 034,90 kr
168,99 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Helwit Violet Slim

Helwit Violet Slim, framställd av YOIK, är en del av Helwit-märkets sortiment av vitt snus. Detta produkttyp är utformat i ett slim-format för anpassningsbar användning. Det innehåller inte tobak, men har en nikotinhalten, vilket placerar den i kategorin med normal styrka. Produkten är avsedd för dem som söker ett tobaksfritt snus med nikotin.

Information om Helwit Violet Slim

Helwit Violet Slim är ett tobaksfritt snus från Helwit, som kännetecknas av sitt slim-format och smak av violett. För de som efterfrågar en specifik nikotinhalten, erbjuder denna produkt 3,5 mg per portion och 7 mg/g.

Fakta om Helwit Violet Slim:

  • Kategori: vitt snus
  • Smak: Violett
  • Styrka: Normal
  • Nikotinhalten: 3,5 mg/portion
  • Antal prillor per dosa: 20

Mer information om Helwit

Varumärket Helwit, grundat av YOIK AB 2021 i Gransholm, Sverige, tillverkar vitt snus från växtfibrer med tillsatt nikotin och anstränger sig för miljövänliga produktionsmetoder. Helwit erbjuder en mångfald av smaker, anpassade för olika preferenser.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Helwit
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 3,5 mg/portion
Smak blomma
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,5 g
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2021-04-15
Ingredienser Cellulosafiber (E460i), Fuktslukare (E422), Vatten, Aromämnen, Salt, Erytritol (E968), Surhetsreglerande medel (E500), Sötningsmedel (E955), Nikotin.
Producent YOIK
(4) recensioner
Recensioner för Helwit Violet Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Gött

Malin, 6 juni 2024

Lika gott som vanligt

Min favorit!!!

Maria , 7 juni 2023

Älskar viol och detta är mitt absoluta favoritsnus någonsin! Finns inget som liknar denna produkt på marknaden. Jag har provat de flesta andra och denna är överlägsen.

Helwit Violet Slim

Kevin Schwartz, 15 december 2021

Fräsch och frisk smak av hals tabletter viol som tar bort nikotin begäran med 99 % idealiskt när man vill sluta röka och gå över till snus. Ger även en fräsch känsla och lukt i munnen. Kommer som nummer två efter snuset Mafia (MAFFIA). Hoppas Nettotobak även kan ta hem snuset med namnet mafia en helt suverän snus smackar Wild Strawberry - Raspberry - Bubble Gum. En snus som man bara inte kan sluta att köpa.

Helwit Violet Slim

Kevin Schwartz, 15 december 2021

Fräsch och frisk smak tar bort nikotin begäran med 99 % idealiskt när man vill sluta röka och gå över till snus. Kommer som nummer två efter snuset Mafia (MAFFIA). Hoppas Nettotobak även kan ta hem snuset med namnet mafia en helt suverän snus smackar Wild Strawberry - Raspberry - Bubble Gum. En snus som man bara inte kan sluta att köpa.