• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Helwit Violet Slim

Helwit Violet Slim

Helwit Violet - Normalstarka nikotinportioner med en tydlig violsmak tillsammans med toner av sötma.

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (31,99 kr/st) 319,90 kr
319,90 kr
-
+

Detaljerad information om Helwit Violet Slim

Helwit Viol

Vita nikotinpåsar från Helwit med smak av viol. Påsarna kommer i ett avlångt slim-format som sitter diskret under läppen. Varje dosa innehåller 24 nikotinpåsar. På dosans ovansida finns dessutom ett smidigt fack där du enkelt kan förvara påsarna efter användning.

  • Varumärke: Helwit
  • Smak: Viol
  • Format: Slim
  • Nikotinhalt: 7 mg/g
  • Tillverkare: YOIK

Vitt snus utan tobak

Helwit Violet Slim är ett All White-snus och är alltså helt tobaksfritt. Basen är gjord av växtfibrer i kombination med bland annat smakämnen, sötningsmedel och vatten. Nikotinet är sedan tillsatt i efterhand. Helwit Viol har också en normal styrka med en nikotinhalt på 7 mg/g. Detta visas som 2 av 4 möjliga styrkegrader på dosan. Du kan köpa nikotinpåsar från Helwit som enskilda dosor när du vill prova olika smaker samt som 5-pack eller stock med tio dosor.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Helwit
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7 mg/g
Smak blomma
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Tillverkningsland Sverige
Producent YOIK
(3) recensioner
Recensioner för Helwit Violet Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Min favorit!!!

Maria , 7 juni 2023

Älskar viol och detta är mitt absoluta favoritsnus någonsin! Finns inget som liknar denna produkt på marknaden. Jag har provat de flesta andra och denna är överlägsen.

Helwit Violet Slim

Kevin Schwartz, 15 december 2021

Fräsch och frisk smak av hals tabletter viol som tar bort nikotin begäran med 99 % idealiskt när man vill sluta röka och gå över till snus. Ger även en fräsch känsla och lukt i munnen. Kommer som nummer två efter snuset Mafia (MAFFIA). Hoppas Nettotobak även kan ta hem snuset med namnet mafia en helt suverän snus smackar Wild Strawberry - Raspberry - Bubble Gum. En snus som man bara inte kan sluta att köpa.

Helwit Violet Slim

Kevin Schwartz, 15 december 2021

Fräsch och frisk smak tar bort nikotin begäran med 99 % idealiskt när man vill sluta röka och gå över till snus. Kommer som nummer två efter snuset Mafia (MAFFIA). Hoppas Nettotobak även kan ta hem snuset med namnet mafia en helt suverän snus smackar Wild Strawberry - Raspberry - Bubble Gum. En snus som man bara inte kan sluta att köpa.