• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Helwit Cherry Slim

Helwit Cherry Slim

Helwit Cherry Slim är en All White Portion med huvudsmaken körsbär och en normal nikotinstyrka. Produkten finns tillgänglig i slim-format och varje förpackning innehåller 20 dosor. 

  • 1 dosa 19,90 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (33,00 kr/st) 329,99 kr
329,99 kr
-
+

Information om Helwit Cherry Slim

Helwit Cherry Slim är en produkt framställd av YOIK. Det är en All White Portion, även känt som vitt snus på svenska, som inte innehåller någon tobak men däremot nikotin. Denna produkt presenteras i ett smalt format vilket ger en mindre synlig profil under läppen. Nikotininnehållet i denna produkt bedöms som normalt, vilket indikerar ett medelhögt nikotininnehåll jämfört med andra snusvaror på marknaden.

Egenskaper hos Helwit Cherry Slim

Helwit Cherry Slim är en All White Portion, eller vitt snus, presenterat i ett slim-format. Det framträdande inslaget av körsbär utgör produktens huvudsakliga smakprofil. Produktens nikotinstyrka bedöms som normal, vilket innebär att varje portion innehåller 4,5 mg nikotin och totalt finns det 9 mg nikotin per gram produkt.

Information om Helwit Cherry Slim:

  • Kategori: Vitt Snus
  • Huvudsakliga smaken: Körsbär
  • Nikotinintensitet: Normal
  • Nikotinmängd: 4,5 mg/portion
  • Antal dosor per förpackning: 20

Ytterligare information om Helwit

Helwit är en tillverkare med ett stort utbud av nikotinvaror. De fokuserar på att ge tillgänglighet till varierande smaker och format för att motsvara olika preferenser och krav. Alla deras produkter är fria från tobak och innehåller istället nikotin. Helwit Cherry Slim är endast ett exempel på deras breda sortiment.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Helwit
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 9 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 4,5 mg/portion
Smak bär
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,5 g
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2023-01-02
Ingredienser Cellulosafiber (E460i), Fuktighetsbevarande medel (E422), Vatten, Aromämnen, Salt, Erytritol (E968), Surhetsreglerande medel (E500), Nikotin, Sötningsmedel (E955).
Producent YOIK
(0)
Recensioner för Helwit Cherry Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.