• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
XQS Black Cherry Light

XQS Black Cherry

XQS Black Cherry - en riktigt fyllig, bärig och läcker smak av mogna körsbär, nu i en lägre nikotinstyrka.
  • 1 dosa 39,49 kr
  • 5-pack (36,60 kr/st) 182,99 kr
  • 10-pack (32,50 kr/st) 325,00 kr
  • 30-pack (33,00 kr/st) 989,90 kr
325,00 kr
-
+

Detaljerad information om XQS Black Cherry

Black Cherry från XQS är snus utan tobak som har en härlig smak av mogna körsbär. Det här är ett körsbärssnus som har en slimmad design vilket gör den diskret under läppen. XQS körsbär har också en torr konsistens som gör att det inte rinner eller missfärgar dina tänder. Tack vare nikotinpåsarnas format och struktur är den här produkten lätt att hantera vid användning.

XQS Black Cherry med normal styrka

XQS Black Cherry kommer i en rund dosa med en nikotinhalt på 8 milligram per gram. Dessutom har det här ett Black Cherry snus med styrka 2 av 5, vilket innebär att den är normalstark.

XQS snus

Den här produkten från XQS passar dig som letar efter ett tobaksfritt alternativ med körsbärssmak, som dessutom inte har en alltför kryddig smak. Du kan köpa dosorna enskilt eller i flerpack, beroende på vad du föredrar. Skulle du däremot vilja ha något starkare eller en annan smak har XQS fler alternativ som kan passa.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XQS
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent XQS International
(0)
Recensioner för XQS Black Cherry

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.