• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
XQS Tropical Slim Extra Strong

XQS Tropical Slim Strong

XQS Tropical Slim Strong är vita nikotinpåsar helt fria från tobak med smak av passionsfrukt, mango och ananas. Styrkan är 4/5.
  • 1 dosa 39,49 kr
  • 5-pack (36,60 kr/st) 182,99 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
  • 30-pack (33,00 kr/st) 989,90 kr
329,90 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

XQS Elderflower Strong 1 dosa +39,49 kr
XQS Soft Toffee Strong 1 dosa +39,49 kr
XQS Wintergreen Strong 1 dosa +39,49 kr
Produkt:329,90 kr
Tillval:
Totalt:
-
+

Detaljerad information om XQS Tropical Slim Strong

XQS Tropical Slim Extra Strong

Det här är ett extra starkt All White snus i slim-format med avlånga nikotinpåsar. Det perforerade materialet i påsarna har en mjuk passform som följer tandköttets kontur i munnen. Tropical snus från XQS kommer med en fruktig smak av mango, passionsfrukt samt ananas.

Smak XQS Tropical Snus

XQS Tropical portionspåsar är torra på utsidan, men däremot fuktiga inuti. Det bidrar till en tydlig smak och en långvarig nikotinkänsla. All White tropical snus är dessutom mindre rinnigt än vanligt portionssnus.

XQS Tropical Strong

För dig som gillar lite starkare alternativ kan XQS Tropical Strong vara ett alternativ inom vitt snus. Här får du extra starka nikotinpåsar med en nikotinhalt på 16 mg/g. Varje dosa XQS Tropical nikotinsnus innehåller totalt 10 gram. Föredrar du en normal styrka finns XQS Tropical All White även i en version med lägre nikotinstyrka.

Se alla nikotinpåsar från XQS

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XQS
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Producent Insurgent Ventures II
(3) recensioner
Recensioner för XQS Tropical Slim Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Vidrig

Magnus, 25 september 2023

Får någon äcklig kemisk smak i munnen av denna. Kan inte beskriva smaken men det smakar inte som något tropisk frukt i alla fall.

Bra smak snus

Petra, 8 augusti 2023

En snus som när jag får den är torr och svår att snusa med glädje. Men efter lite kärlek och omvårdnad(några stänk vatten) så får den liv. God tydlig smak väntar nu på en ny dosa för en andra chans då jag gillade smaken. Bra storlek och material i snusen.

Jättegod!

Viktoria , 9 september 2022

Om du gillar fruktiga smaker är denna perfekt, som godis först, men iochmed smaken så känns det väldigt artificiellt och kan på de sättet bli jobbig att snusa i längden