• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
Helwit Blueberry Slim

Helwit Blueberry Slim

Helwit Blueberry Slim är en all white produkt med en söt och bärig smak av friska blåbär. Nikotinpåsen har en normal nikotinhalt på 9 mg/g 
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (34,00 kr/st) 169,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
169,99 kr
-
+

Detaljerad information om Helwit Blueberry Slim

Helwit Blueberry

Det här tobaksfria All White snuset produceras av det svenska företaget Yoik i Gransholms Bruk utanför Växjö. Blueberry snus kommer i slim-format vilket ger en bekväm och även diskret passform under läppen.

Helwit Blueberry Slim smakupplevelse

I Helwit är det friska blåbär i kombination med en gnutta sötma som står för smaken. Du kan räkna med en snabb smakrelease tack vare de perforerade påsarna. Dessutom får du en lång och ihållande nikotinupplevelse. Helwit blåbär har en normal styrka med en nikotinhalt på 9 mg/g. Varje dosa innehåller 10 g.

Klimatsmart produktion av blåbärssnus

Helwits blåbärssnus är framtaget via en miljövänlig process där klimatkompensation står i fokus. Produktionen är bland annat självförsörjande genom det intilliggande vattenkraftverket. Dessutom är dosan tillverkad av fossilfri tallolja, vilket bidrar till lägre CO2-utsläpp. Helwit snus med blåbärssmak går att köpa som stock eller enstaka dosa. 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Helwit
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 9 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent YOIK
(1) recensioner
Recensioner för Helwit Blueberry Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Fin fruktig nyanserad smak i munnen

snusare sen 80-talet., 22 januari 2023

Har provat denna en tid och tycker att det smakar gott i munnen, ger en tillfredsställelse avseende nikotin innehåll. Trots att påsarna är lite små ger de ändå en smakupplevelse länge. Hoppas den får finnas kvar länge.