• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
Helwit Mint Slim
Helwit Mint Slim
Helwit Mint Slim
Helwit Mint Slim
Helwit Mint Slim

Helwit Mint Slim

Helwit Mint - Normalstarka nikotinportioner med i ett slimmat format med en mjuk mintsmak som blandar friskt och sött i en klassisk smakkombination.
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (34,00 kr/st) 169,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
169,99 kr
-
+

Detaljerad information om Helwit Mint Slim

Denna Helwit Mint Slim är en tobaksfri snussort med smak av mint. Här får du en frisk smak. Helwit snus kommer i små portionsprillor som är helt vita. Det är en smidig snus att snusa eftersom prillorna är väldigt små och passar perfekt under läppen. Kanske är det så att du inte vill att det ska synas att du snusar. Då passar Helwit Mint Slim dig perfekt.

Helwit Mint

Gillar du mint och vill testa ett alternativ till vanligt snus kan Helwit Mint vara värt att testa. Förutom en fräsch smak av mint, är det också ett snus utan tobak.

Styrka 2

Snuset har en normal styrka 2. Dessutom rinner inte nikotinpåsarna som vanliga snus kan göra. Den utsöndrar lagom mycket smak utan att rinna. Nikotinhalten i denna snus är 7 mg/g och varje dosa innehåller 10 gram snus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Helwit
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp Slim All White Light
Format Slim
Producent YOIK
(0)
Recensioner för Helwit Mint Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.