• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Skruf Super White Slim Fresh

Skruf Superwhite No.52 Fresh Mint

Producenten Skruf Super White har skapat Skruf Superwhite No.52 Fresh Mint med en Mint smakprofil. Denna snusvariant är stark och presenteras i Slim format. Varje dosa rymmer 24 portioner, vilket är passande för de som prioriterar vitt snus.

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (34,90 kr/st) 349,00 kr
  • 30-pack (33,17 kr/st) 995,00 kr
349,00 kr
-
+

Detaljerad information om Skruf Superwhite No.52 Fresh Mint

Skruf Superwhite No.52 Fresh Mint är en produkt som kommer från Skruf Super White, en producent känt för tillverkning av produkter. Produkten är av typen All White Portion, vilket på svenska översätts till vitt snus. Produktens format är Slim, vilket gör det möjligt att placera under läppen. Det bör noteras att denna snusvarianter inte innehåller tobak, men det innehåller nikotin. Styrkan på detta snus är betecknad som stark.

Karakteristika för Skruf Superwhite No.52 Fresh Mint

Skruf Superwhite No.52 Fresh Mint är ingår i Skruf Super White's All White Portion sortiment. Formgivningen av denna produkt är Slim, vilket erbjuder en passform. Denna produkts smakprofil definieras som Mint. Styrkan på detta snus, med en nikotinhalt på 6,0 mg/per portion och 8.0 mg/g, betecknas som stark.

Information om Skruf Superwhite No.52 Fresh Mint:

  • Kategori: Vitt snus
  • Smakprofil: Mint
  • Styrka: Stark
  • Nikotinmängd: 6,0 mg/portion
  • Antal portioner per dosa: 24

Mer information om Skruf Super White

Skruf Super White är en tillverkare som koncentrerar sig på att producera vitt snus. Tillverkaren är igenkänd för att skapa produkter med olika smakprofiler och styrkor. Skruf Super White har ett varierat sortiment av snusprodukter som kan matcha olika preferenser.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf Super White
Produkttyp vitt snus
Vikt 0.34
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 17,3 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 24
Producent Skruf Snus
(2) recensioner
Recensioner för Skruf Superwhite No.52 Fresh Mint

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Skruf no. 52

Mickan, 30 augusti 2023

Alltså, jag har snusat i snart 20 år och nyligen gått från vanligt snus till vitt. Prövade många innan denna tex zyn och likande, men i dom var det så mycket sötningsmedel så man blev illamående. Hittade då åt dessa och jag kommer nog fortsätta med dessa no. 52 så länge de produceras <3 dessa är bäst för oss som inte vill ha sötningsmedel.

Det Näst bästa!

Michael Ahlberg, 17 februari 2019

Kan inte bli bättre, så länge lakrits är för starkt (3) denna på (2)