• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Skruf Super White Solbär Slim

Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong

Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong - Är nikotinpåsar med en smak av solbär är nära besläktad till den kända Skruf Super White Cassice. Smaken är desamma med en söt smak av svarta vinbär. Det som skiljer dom åt är styrkan, där Skogsbär är något starkare.

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
379,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong

Skruf Superwhite är en serie från Skruf som inriktar sig på helvitt snus, snuset är tillverkat med växtfiber istället för traditionell malen tobak vilket ger en prilla som är mjuk och formbar och missfärgar inte! Nikotinhalt: 17mg/g Ean13: 7330196005286

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf Super White
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 17,3 g
Snustyp All White
Format Slim
Producent Skruf Snus
(0)
Recensioner för Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.