• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Skruf Super White Solbär Slim

Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong

Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong är en produkt med smak av Svarta vinbär från Skruf Super White-serien. Den har en normerad styrka och kontextualiserar en slim-design. Varje förpackning innehåller 24 portioner av detta vitt snus.

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (34,90 kr/st) 349,00 kr
  • 30-pack (33,17 kr/st) 995,00 kr
349,00 kr
-
+

Detaljerad information om Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong

Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong tillhör varumärket Skruf Snus. Denna produkt ingår i kategorin All White Portion, vilket översätts till svenskt språkbruk som vitt snus. Formatet för snuset är slim, vilket ger en förenklad passform. Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong innehåller inte tobak men innehar nikotin, vilket utgör ett alternativ för dem som önskar en tobaksfri produkt men med innehåll av nikotin. Denna produkts styrka definieras som normerad.

Karakteristik av Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong

Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong ingår i kategorin All White Portion, eller vitt snus, med ett slim-format. Produkten är utmärkt av Svarta vinbär som ingående smakkomponent. Formatet är slim vilket ger en anpassningsbar passform. Styrkan på denna produkt är normerad med en nikotinhalt på 9,0 mg/portion och 12,0 mg/g.

Information om Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong:

  • Tillhör kategorin: Vitt snus
  • Karaktäristisk smak: Svarta vinbär
  • Normerad styrka: Normal
  • Nikotinmängd: 9,0 Mg/portion
  • Antal portioner per förpackning: 24

Information om Skruf Super White

Skruf Super White är en produktserie under varumärket Skruf Snus. Serien omfattar ett utbud av olika smak- och styrkeriktningar. Den är identifierbar för att erbjuda tobaksfria produkter med innehåll av nikotin. Produkterna i serien är producerade med ingredienser enligt standard och följer strukturerade tillverkningsprocesser för att säkerställa en konsekvent och pålitlig produkt.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf Super White
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 17,3 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 24
Producent Skruf Snus
(0)
Recensioner för Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.