• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Skruf Super White Cassice Slim

Skruf Superwhite No.71 Purple Cassice

Skruf Superwhite No.71 Purple Classice - är ett en helvit nyhet från Skruf med en söt smak utav svarta vinbär. Classice Slim är det senaste tillskottet till Skrufs tobaksfria snusserie som levererar mycket nikotin utan tobak i ett kritvitt format som inte färgar dina tänder. Prillorna är slim prillor som passar bekvämt under läppen och ger ett diskretare intryck.

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
379,90 kr
-
+

Detaljerad information om Skruf Superwhite No.71 Purple Cassice

Skruf Superwhite No.71 Purple Classice - är ett en helvit nyhet från Skruf med en söt smak utav svarta vinbär. Classice Slim är det senaste tillskottet till Skrufs tobaksfria snusserie som levererar mycket nikotin utan tobak i ett kritvitt format som inte färgar dina tänder. Prillorna är slim prillor som passar bekvämt under läppen och ger ett diskretare intryck.  Skruf Super White är en serie från Skruf som inriktar sig på helvitt snus, snuset är tillverkat med växtfiber istället för traditionell malen tobak vilket ger en prilla som är mjuk och formbar och missfärgar inte! Nikotinhalt: 16mg/g Ean13: 7330196001738

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf Super White
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 17,3 g
Snustyp All White
Format Slim
Producent Skruf Snus
(3) recensioner
Recensioner för Skruf Superwhite No.71 Purple Cassice

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Som en läkerol

Skruffis, 7 oktober 2020

Smaka exakt som Läkerol cassis. Tyvärr lite för mycket mint för min smak.

Kanon

Susanne N, 25 april 2019

En prilla räcker länge, och smaken är det inte fel på

Bra

Andreas, 2 januari 2019

Bra smak och håller länge!