• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Skruf Super White Slim Fresh Stark

Skruf Superwhite No.53 Fresh Mint Strong

Skruf Superwhite No.53 är en produkt med mintsmak inom Skruf Super White-serien. Den kategoriseras som en starkt produkt i slim-format. Varje förpackning innehåller 24 portioner av denna helvita snus.

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
  • 30-pack (36,50 kr/st) 1.094,90 kr
379,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Skruf Superwhite No.53 Fresh Mint Strong

Skruf Superwhite No.53 tillhör Skruf Super White-serien, producerad av Skruf Snus. Produkten kategoriseras som All White Portion, också känt som vitt snus. Snusets format är slimmat, vilket innebär att det är mindre märkbart under läppen jämfört med traditionella snusformat. Denna produkt är fri från tobak men innehåller nikotin. Nikotinhalt i denna produkt faller under kategorin stark.

Om Skruf Superwhite No.53:

Skruf Superwhite No.53 är en All White Portion-produkt med mintsmak. Den kommer i ett slimmat format, vilket gör att den är mindre märkbar under läppen jämfört med traditionella snusformat. Smaken är mint och nikotinhalten klassificeras som stark. Nikotinhalt per portion är 9 mg och total nikotinhalt per gram är 12 mg.

Information om Skruf Superwhite No.53:

  • Produktkategori: Vitt snus
  • Smak: Mint
  • Nikotinhalten: Stark
  • Nikotin per portion: 9 mg/portion
  • Portioner per förpackning: 24

Översikt över Skruf Super White-serien

Skruf Super White är en serie från Skruf Snus med fokus på vitt snus. Serien omfattar ett varierat utbud med smakval, inklusive mint, för att tillgodose olika smakpreferenser. Serien erbjuder produkter med olika nikotinstyrkor, från stark till extra stark. Produkterna i Skruf Super White-serien innehåller inte tobak.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf Super White
Produkttyp vitt snus
Vikt 0.034
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 9 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 17,3 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 24
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Lanseringsdatum 2018-05-04
Ingredienser Vatten, Växtfiber, Fuktighetsbevarande medel(E422/E1520), Smakförstärkare(koksalt), Nikotin, Aromer, Salmiak, Surhetsreglerande medel(500)
Producent Skruf Snus
(2) recensioner
Recensioner för Skruf Superwhite No.53 Fresh Mint Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Bästa!

Anne-Lee, 17 november 2019

Lagom styrka både i smak och nikotin. Lämnar ingen läskig gul färg på tänderna och håller länge. Skön brännande känsla när man lägger in den., Favoritsnusen alla kategorier

Bästa fejksnusen!

Susanna F, 12 april 2019

Fuktig snus med god mintsmak som bränner lite skönt under läppen. Är dock inte 18mg nikotin/g som det står här, utan snarare 12mg/g (enligt alla andra hemsidor). Påsarna är inte lika välfyllda som t.ex. Zyns stora snus, men är mycket bättre enligt mig. Min favorit bland fejksnus!