• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Skruf Super White Slim Fresh Stark

Skruf Superwhite No.53 Fresh Mint Strong

Skruf Superwhite No.53 är en artikel i Mint-smaken inom Skruf Super White-serien. Den kategoriseras som en Extra Starkt produkt i Slim-format. Varje förpackning innehåller 24 portioner av denna All White Portion-typ av snus.

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (34,90 kr/st) 349,00 kr
  • 30-pack (33,17 kr/st) 995,00 kr
349,00 kr
-
+

Detaljerad information om Skruf Superwhite No.53 Fresh Mint Strong

Skruf Superwhite No.53 tillhör Skruf Super White-serien, producerad av Skruf Snus. Produkten kategoriseras som All White Portion, också känt som vitt snus. Snusets format är slimformat, vilket innebär att det är mindre märkbart under läppen jämfört med traditionella snusformat. Denna artikel är fri från tobak men innehåller nikotin. Nikotinhalt i denna produkt faller under kategorin extra stark, vilket anger en högre nikotinhalt i jämförelse med ordinära produkter.

Karakteristika för Skruf Superwhite No.53

Skruf Superwhite No.53 är en All White Portion-produkt med mintsmak. Den presenterar sig i slim-format, vilket gör att den är mindre märkbar under läppen jämfört med traditionella snusformat. Smaken är Mint och nikotinhalten klassificeras som Extra Stark. Nikotinhalt per portion är 9,0 mg och total nikotinhalt per gram är 12,0 mg.

Information om Skruf Superwhite No.53:

  • Produktkategori: All White Portion
  • Smakprofil: Mint
  • Nikotinhalten: Extra Stark
  • Nikotin per portion: 9,0 mg/portion
  • Portioner per förpackning: 24

Översikt över Skruf Super White-serien

Skruf Super White är en serie från Skruf Snus med fokus på vitt snus. Serien omfattar en varierad palett med smakval, inklusive mint, för att tillgodose olika smakpreferenser. Serien erbjuder produkter med olika nikotinstyrkor, från stark till extra stark. Produkterna i Skruf Super White-serien innehåller inte tobak.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf Super White
Produkttyp vitt snus
Vikt 0.034
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 17,3 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 24
Producent Skruf Snus
(2) recensioner
Recensioner för Skruf Superwhite No.53 Fresh Mint Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Bästa!

Anne-Lee, 17 november 2019

Lagom styrka både i smak och nikotin. Lämnar ingen läskig gul färg på tänderna och håller länge. Skön brännande känsla när man lägger in den., Favoritsnusen alla kategorier

Bästa fejksnusen!

Susanna F, 12 april 2019

Fuktig snus med god mintsmak som bränner lite skönt under läppen. Är dock inte 18mg nikotin/g som det står här, utan snarare 12mg/g (enligt alla andra hemsidor). Påsarna är inte lika välfyllda som t.ex. Zyns stora snus, men är mycket bättre enligt mig. Min favorit bland fejksnus!