• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Skruf Super White Slim Fresh 4

Skruf Superwhite No.54 Fresh Mint Xtra Strong

Skruf Superwhite No.54 Fresh Mint Xtra Strong -  en super stark nyhet från Skruf! Prillan kommer i ett slimmat all white format som bjuder på en smak utav mint. Prillorna är torra på ytan och håller sig vita före, under och efter snusningen! Nummer 4 är starkare än vanliga Skruf Stark! Kommer i 5- pack

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
379,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Skruf Superwhite No.54 Fresh Mint Xtra Strong

Upptäck det senaste tillskottet i Skruf's serie med snus! Prillor som håller sig vita och är torra på utsidan för att ge en länge snusupplevelse och fördela den mintsmaken under en längre tid! Snuset är fullladdat med nikotin för en extra stark upplevelse! Styrka: 4/4

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf Super White
Produkttyp all white portion
Vikt 0.034
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 18 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 17,3 g
Snustyp All white
Format Slim
Producent Skruf Snus
(0)
Recensioner för Skruf Superwhite No.54 Fresh Mint Xtra Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.