• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Helwit Salmiak Slim

Helwit Salmiak Slim

Helwit Salmiak Slim, med sin smakprofil av Salmiak, Lakrits och normala nikotinstyrka, ingår i Helwits sortiment av tobaksfria snusprodukter. Denna slim-format produkt innefattar 20 portioner per dosa, vilket säkerställer en konsekvent nikotinleverans. Som en All White Portion produkt innehåller denna variant inte tobak.

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om Helwit Salmiak Slim

Helwit Salmiak Slim är en All White Portion produkt tillverkad av YOIK. All White Portion, eller vit snus, är en typ av produkt som inte innehåller tobak men som innehåller nikotin. Helwit Salmiak Slim är utformad i ett slim-format och kan placeras under läppen. Denna produkt innehåller inte tobak men har nikotin, vilket gör den till ett alternativ för de som önskar nikotinleverans utan tobak. Nikotinstyrkan i denna produkt beskrivs som normal.

Egenskaper för Helwit Salmiak Slim: smak, styrka och format

Helwit Salmiak Slim är en All White Portion produkt med smak av salmiak och lakrits. Nikotinstyrkan i denna produkt beskrivs som normal, med en nikotinhalt på 12,0 mg/g. Varje portion ger 6,0 mg nikotin, vilket säkerställer en konsekvent nikotinleverans.

Helwit Salmiak Slim presenterar en kombination av smak, format och styrka som gör den till ett passande val för individer som önskar en tobaksfri nikotinprodukt med smak av salmiak och lakrits.

Information om Helwit Salmiak Slim:

  • Produktkategori: All White Portion
  • Smakprofil: Salmiak, Lakrits
  • Nikotinstyrka: Normal
  • Nikotinhalt: 6,0 mg/portion
  • Antal portioner per dosa: 20

Om varumärket Helwit

Helwit är ett varumärke som fokuserar på att tillverka tobaksfria snusprodukter. Deras produkter, inklusive Helwit Salmiak Slim, tillverkas av YOIK, ett företag som är aktivt inom tillverkningen av tobaksfria snusprodukter. Samtliga produkter under Helwit varumärket är tillverkade med utvalda ingredienser, med ett tydligt fokus på att erbjuda nikotinleverans utan tobak.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Helwit
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Tillverkningsland Sverige
Producent YOIK
(0)
Recensioner för Helwit Salmiak Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.