• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Helwit Salmiak Slim
Helwit Salmiak Slim
Helwit Salmiak Slim
Helwit Salmiak Slim
Helwit Salmiak Slim

Helwit Salmiak Slim

Helwit Salmiak Slim har en smakprofil av salmiak och lakrits och har en normal nikotinstyrka. Produkten ingår i Helwits sortiment av tobaksfria snusprodukter. Denna slim-formade produkt innefattar 20 portioner per dosa. Som en All White Portion produkt innehåller denna variant inte tobak.

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (32,90 kr/st) 328,99 kr
328,99 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Helwit Salmiak Slim

Helwit Salmiak Slim är en All White Portion produkt tillverkad av YOIK. All White Portion, eller vitt snus, är en typ av produkt som inte innehåller tobak men som innehåller nikotin. Helwit Salmiak Slim är utformad i ett slim-format och nikotinstyrkan i denna produkt beskrivs som normal.

Egenskaper för Helwit Salmiak Slim: smak, styrka och format

Helwit Salmiak Slim är en All White Portion-produkt med smak av salmiak och lakrits. Nikotinstyrkan i denna produkt beskrivs som normal, med en nikotinhalt på 12 mg/g. Varje portion innehåller 6 mg nikotin.

Information om Helwit Salmiak Slim:

  • Produktkategori: Vitt snus
  • Smakprofil: Salmiak, Lakrits
  • Nikotinstyrka: Normal
  • Nikotinhalt: 6 mg/portion
  • Antal portioner per dosa: 20

Om varumärket Helwit

Helwit är ett varumärke som fokuserar på att tillverka tobaksfria snusprodukter. Deras produkter, inklusive Helwit Salmiak Slim, tillverkas av YOIK, ett företag som är aktivt inom tillverkningen av tobaksfria snusprodukter. Samtliga produkter under Helwit varumärket är tillverkade med utvalda ingredienser, med ett tydligt fokus på att erbjuda nikotinleverans utan tobak.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Helwit
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 12 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 6 mg/portion
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,5 g
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2021-11-15
Ingredienser Cellulosa fiber (E460i), Fuktighetsbevarande medel (E422), Vatten, Salt, Aromer, Erythritol (E968), Syrereglerande medel (E500), Nikotin, Ammoniumklorid, Sötningsmedel (E955)
Producent YOIK
(1) recensioner
Recensioner för Helwit Salmiak Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Smakar mycket

Karin, 15 december 2023

Luktar lite salmiak. Smakar sötsockrigt. Nästan för mycket. Som att stoppa in en melonbit under läppen med en aningen liten liten salmiaksmak.!! 3 stjärnor tack vare jag får slippa tobak/rökaromen! 👌 För söt i smaken för mig. Blir inte att beställa någon mer stock av den. Kul att prova ialf.