• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Helwit Salmiak Slim

Helwit Salmiak Slim

Helwit Salmiak Slim är snus med härlig och intensiv smak av saltlakrits som brukar gå hem hos dem flesta. Prillorna är i slim format och har en normal nikotinstyrka
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
329,90 kr
-
+

Detaljerad information om Helwit Salmiak Slim

Denna Helwit Salmiak Slim kommer med en smak av salmiak. Dessa nikotinpåsar har slim format med hög nikotinhalt för dig som föredrar en kraftig smak . Det är ett vitt snus som inte missfärgar dina tänder, som andra snussorter kan göra.

Helwit Salmiak

Helwit Salmiak kommer från ett svenskt varumärke och företaget Yoik tillverkar alla sina produkter i Småland. Deras tobaksfria snus är dessutom alltid tillverkade av bra råvaror som håller hög kvalitet. Helwit saltlakrits passar mycket bra för den som älskar lakrits och som även vill ha ett tobaksfritt alternativ till sin snusning.

Styrka 4

Helwit snus med smak av salmiak och lakrits består av små slimmade nikotinpåsar som är smidiga när du vill snusa diskret. Du riskerar inte heller att snuset rinner. Varje dosa innehåller 20 portioner som har styrka 4 av 4, vilket passar dig som vill ha en högre nikotinhalt. 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Helwit
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent YOIK
(0)
Recensioner för Helwit Salmiak Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.