Snus

Snus som även kallas det svarta guldet och snuff hittar du här. Vi på Nettotobak har som målsättning att erbjuda våra kunder Sveriges billigaste snus. Köp snus med leveranstid inom 1-2 dagar här kan du köpa snus från dem största leverantörerna och märken så som Swedish Match, Skruf snus, British American Tobacco och många fler. Vi har lössnus, portionssnus och nikotinfritt snus från kända varumärken som general, Göteborgs Rapé, Grov m.m. När du ska beställa snus online så har du ett bredare urval av snussorter och smaker än du normalt kan finna i en tobaksbutik och med ett pris som ständigt uppdateras.

Svenskt snus tillverkas av tobak från olika delar av världen och lufttorkas, förr brukade man odla tobak i Skåne. Men det har nu upphört.

Man kan grovt kategorisera snus i två kategorier, Lössnus som är den klassiska formen och ligger löst i dosa där man själv kramar och lägger snuset under läppen och Portionssnus som är färdig fördelad snus i små förpackningar som  fabrikerna själv fördelar. Nikotinhalten i portionssnus börjar från 4gm/portion till ca 22mg/portion det mest populära halten ligger på ca 8mg och används av dem stora varumärken som General, Ettan, Göteborgs Rapé, Grovsnus, Jakobssons snus. Myter om snus har man hört innan, som att det skulle finnas glas i snus för att nikotin lättare ska tas upp av slemhinnorna. Detta påstående stämmer inte då snus redan innehåller ämnen som fräter slemhinnorna.
Läs mer..
Portionssnus
Göteborgs XR Range Sparkling.

Scrolla för mer produkter