• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
11-pack
Knox White
Knox White
Knox White
Knox White
Knox White
Knox White
Knox White
Knox White
Knox White

Knox White

Knox Original White är ett omtyckt vitt portionssnus med en tidlös tobaksmak och lägre fuktighet vilket gör att snuset rinner mindre utan att tumma på snusupplevelsen.
  • 1 dosa 33,99 kr
  • 10-pack (27,99 kr/st) 279,90 kr
  • 11-pack (25,45 kr/st) 279,90 kr
  • 30-pack (26,99 kr/st) 809,70 kr
279,90 kr
-
+

Detaljerad information om Knox White

Knox White är omtyckt då den framhäver ett riktigt fylligt snus, utan kompromisser. Köp Knox White stock här!

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Knox
Produkttyp white portion
Vikt 0.3906
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 19,2 g
Snustyp White Portion
Format Normal
4
Producent Skruf Snus
(19) recensioner
Recensioner för Knox White

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Knox white.

Henrik , 29 mars 2022

Testade kaliber i en vecka efter att jag snusat Knox i flera år. Men redan efter någon dag kände jag att kaliber inte gav samma g***a smak. Så nu e jag på Knox igen och jäklar så g**t de smakar 🤘 Grymt snabb leverans också från Nettotobak 👍👍👍

Toppen

Andreas, 11 augusti 2019

Fylligare (fluffigare) påsar än många konkurrenter och skaver betydligt mindre än många dyrare märken. En klar favorit som jag har kört med i ca 15 år utan att bli besviken.

Inte det bästa men inte det sämsta

Robin, 6 februari 2019

Har snusat cirkat 20 dosor knox. Snusar cirka en dosa på två dagar men har tröttnat på smaken då jag tycker att det smakar b******, Dock är den god men smaken har jag dock tröttnat på. Priset är helt okej men påsarna är dock bara halvfyllda vilken är en besvikelse. Snusdosan ser tråkig ut men vet att snusdosan inte har mycket betydelse men ville påpeka det. En sak som gjorde mig besviken är att den kan skava lite under läppen. jag vet att vita påsar kan göra det men den var ganska grov på utsidan och påsen håller i max 30 min sen är nikotinen ute och smaken blir inte god. Men för ett budgetsnus så är det okej kunde ha varit bättre men man får vad man betalar för :(

Snus

Jaana Wallin, 7 januari 2019

Snabb leverans , super.

Kanon!!

Michael, 19 december 2018

Snabb leverans och bra p***. Funka hur bra som helst så är supernöjd.

Visa fler omdömen

Prova nya Knox White Extra Strong

Om du är ute efter en ny snus med vita portionspåsar som ger en kraftig effekt kan Knox extra stark vara något för dig. Knox Xtra Stark Portion är precis samma som Knox White men med en starkare nikotinhalt. Faktum är att nikotinhalten har ökat med 6 mg/g i den extra starka varianten.

Utöver den traditionella tobakskaraktären har Knox Vit extra stark dessutom ett inslag av citrus. Detta är snuset för dig som gillar den klassiska Knox White och vill ha något som påminner om favoriten men med starkare effekt.