• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

LOOP Snus

Köp Loop snus online med snabb leverans! Loop kommer i många olika smaker och styrkor. Loops nikotinpåsar är helt utan tobak. Föredrar du mindre prillor, hittar du Loop mini här

Vanliga frågor om Loop
Nytt pris 12-PACK
Loop Jalapeno Lime Strong
Loop Jalapeno Lime Strong Loop (1) Läs mer

Loop Jalapeno Lime Strong med smak av lime i kombination med grön jalapeño.  Loop Jalapeno Lime Strong är en stark portionspåse med 15 mg nikotin/g. 

359,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris 12-PACK
Loop Red Chili Melon Strong
Loop Red Chili Melon Strong Loop (1) Läs mer

Nikotinpåsen Loop Red Chili Melon Strong har en smak av melon med toner av chili. LOOP är dessutom en prilla med ett slimmat format och en stark nikotinstyrka som chilin även bidrar till. Köp Loop Chili Melon med snabb leverans hos Nettotobak!

359,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Loop Jalapeno Lime Hyper Strong Loop Jalapeno Lime Hyper Strong Loop Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris 12-PACK
Loop Hot Rhubarb Strong
Loop Hot Rhubarb Strong Loop (1) Läs mer 359,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris 12-PACK
Loop Hot Mango Strong
Loop Hot Mango Strong Loop Läs mer 359,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Loop Mint Mania Strong Loop Mint Mania Strong Loop Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Loop Jalapeno Lime Extra Strong Loop Jalapeno Lime Extra Strong Loop Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Loop Licorice Fusion Strong Loop Licorice Fusion Strong Loop (1) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Loop Cassis Bliss Strong Loop Cassis Bliss Strong Loop Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Loop Mint Mania Extra Strong Loop Mint Mania Extra Strong Loop Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Loop Habanero Mint Hyper Strong Loop Habanero Mint Hyper Strong Loop Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Loop Habanero Mint Extra Strong Loop Habanero Mint Extra Strong Loop (1) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Loop Jalapeno Lime Mini Loop Jalapeno Lime Mini Loop Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Loop Licorice Fusion Extra Strong Loop Licorice Fusion Extra Strong Loop Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nyhet
Loop Red Chili Melon Extra Strong
Loop Red Chili Melon Extra Strong Loop Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Loop Hot Mango Extra Strong Loop Hot Mango Extra Strong Loop Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nyhet
Loop Red Chili Melon Mini
Loop Red Chili Melon Mini Loop Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Loop Mint Mania Mini Loop Mint Mania Mini Loop Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Just nu visas 18 av 18 produkter

Köp loop snus online till bästa pris

LOOP Snus: Tobaksfria Nikotinpåsar

LOOP snus är tobaksfria, vita nikotinpåsar som kommer i ett slim-format och erbjuder en snabb och jämn nikotinrelease med sin unika teknologi Instant Rush™. LOOP erbjuder en rad smaker att välja mellan, däribland Loop Jalapeno Lime och Loop Red Chili Melon. Vill du läsa mer om hur LOOP tar fram sina smaker, kan du läsa vår intervju med LOOP här.


LOOP Smaker 

LOOP snus erbjuder flera smaker för olika smakpreferenser. En ny populär produkt bland kunder är Loop Habanero Mint Extra Strong, med smak av habanero och mint. Loop utvecklar kontinuerligt sitt sortiment av loop snus smaker för att möta olika preferenser. Oavsett vad du föredrar, erbjuder loop vitt snus i flera olika smaker att välja mellan.


LOOP Format

När det kommer till format erbjuder Loop två huvudalternativ: Slim och Mini. Slim-formatet är designat för att ge en diskret känsla under läppen och är något mindre än standarstorleken på prillor, vilket gör det till ett populärt val bland dem som föredrar något mindre synligt. Den är en aning smalare och mer avlång, vilket ger en bekväm passform. Å andra sidan är Mini-formatet ännu mindre än Slim och mer fyrkantig i formen. Trots sin lilla storlek levererar dock Loop Mini samma kvalitet och smak som de större varianterna. Båda formaten är utformade för att ge optimal och snabb nikotinrelease som varar länge.

Vissa smakkobinationer på deras all white nikotinpåsar hittar du i såväl mini som slim- format, exempelvis med produkter som Loop red chili melon strong slim samt Loop red chili melon mini. Samma gäller även Mint mania, som både finns som Loop Mint Mania Strong och Loop Mint Mania Mini. Ett ytterligare exempel är Loop Jalapeno Lime Strong Slim som även kommer i mini-format som Loop Jalepeno Lime Mini.

Styrkor och nikotinhalt i LOOP nikotinpåsar

LOOP-snusets nikotinhalt varierar beroende på styrka, från 6,8 mg/g upp till kraftiga 20 mg/g. De flesta LOOP-smaker finns i olika styrkor, vilket innebär att både erfarna användare och nybörjare kan hitta en produkt som passar dem. Utforska vårt stora utbud av LOOP nikotinpåsar och smaker, och köp dem i enstaka dosor eller som stock eller storpack.


Köp Loop Snus Online

För dem som vill beställa Loop snus är det enkelt att köpa hos oss online med leverans hem direkt till dörren eller leverans till ombud. På Nettotobak erbjuder vi ett brett utbud av Loop produkter till marknadsmässiga priser. Loop är vita nikotinpåsar och istället för tobak är loop helt tobaksfritt och kan därför erbjuda ett stort utbud av många och unika smaker som varar länge. Utöver detta finns Loop finns i olika styrkor att välja mellan, från normalstarkt snus till extra starkt snus med produkter so Loop extra strong och Loop hyper strong. Samtliga produkter ger en snabb nikotinrelease som är varaktig under längre tid.

Oavsett val mellan olika nikotinhalter och smaksättningar, kommer nikotinpåsar från loop i två format; mini och slim. Slim är en aning smalare än standardformatet, medan mini är ännu mindre men med en mer fyrkantig form.

Vid större beställningar, som en loop stock med snus, får du dessutom fri frakt. Loop finns även i olika förpacknignstorlekar och hos oss kan du köpa loop som enskilda dosor, 5-pack eller 10-pack. Oavsett vilken smak du föredrar, exempelvis smak av melon eller mintig smak, kan alla produkter beställas i större förpackning.

Loop Produkter

Smaker Lime och grön jalapeño Frukt och chili, Rabarber Mango Mint Saltlakrits och hallon Habanero och mint Svarta vinbär och vilda bär.
Styrkor Mild Medium Strong Extra Strong Hyper Strong
Populära Sorter Loop Mint Mania Loop Hot Rhubarb Strong Loop Red Chili Melon Strong

Historien Bakom Loop Snus

Loop snus är en produkt av Another Snus Factory, ett företag som har etablerat sig som en pionjär inom tobaksfria snusindustrin. Sedan starten har Another Snus Factory ständigt strävat efter att skapa produkter som står ut från mängden, och Loop snus är inget undantag. Med fokus på kvalitet och innovation kombineras de traditionella snusmetoderna med modern teknik och forskning. Detta engagemang har lett till att Loop snus snabbt har blivit populär bland snusare, både i Sverige och internationellt. Företagets vision om att erbjuda konsumenterna ett högkvalitativt, tobaksfritt alternativ genomsyrar allt från deras produktutveckling till designen på dosan. 

Nya smaker från LOOP 

Vi ser ofta nya smaker från varumärket LOOP. Den senaste smaken är LOOP Hot Rhubarb Strong, som är ett starkt vitt snus med smak av rabarber.


LOOP:s miljövänliga dosor - PlantCan™

LOOP snus kommer i världens första miljöanpassade dosa, PlantCan™, som är tillverkad av 100% bioplast från tallolja. Den är återvinningsbar och sorteras som plast, vilket visar LOOP:s engagemang för miljön.


Vanliga frågor om LOOP snus