• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online

Köp LEWA Online

LEWA of Sweden är ett svenskt företag som utvecklar och erbjuder kosttillskott i ett helt nytt format. Både tillverkning och paketering sker i vår egna fabrik här i Sverige. LEWA appliceras under läppen – ett nyttig och gott alternativ till energidrycker & tuggummin.

Här kan du läsa mer om koffein och snus

Lewa Cola & Lime BOOST Nikotinfri Portion Lewa Cola & Lime BOOST Nikotinfri Portion LEWA Läs mer Lewa Cola & Lime BOOST Nikotinfri Portion är snus helt fritt från nikotin men med koffein (100mg/portion). Smaken håller länge och som som även stoppar sötsuget. Innehåller varken tobak, nikotin eller socker.  44,90 kr   Läs mer Köp
Lewa Grönmynta DECAF Nikotinfri Portion Lewa Grönmynta DECAF Nikotinfri Portion LEWA (1) Läs mer

Lewa Grönmynta DECAF - Nikotinfri Portion med smak av mint.

38,99 kr   Läs mer Köp

Vad är LEWA?

LEWA of Sweden är ett kosttillskott som du placerar under läppen för att få extra energi. Produkterna innehåller varken tobak eller nikotin. Men var kan man köpa LEWA? Du hittar deras produkter i vårt sortiment och de finns i följande smaker:

  • Cola & Lime och Cola & Lime Boost
  • Lakrits & Hallon
  • Äpple & Granbarr
  • Grönmynta och Grönmynta Decaf

Vilken styrka har LEWA koffeinsnus?

LEWA pouches innehåller 40 mg koffein per påse, oavsett smak. För dig som söker ett starkare alternativ finns även LEWA BOOST som har hela 100 mg koffein per portion. De har dessutom ett DECAF alternativ vilket passar dig som vill kunna njuta av kosttillskottet utan att få i dig koffein.


Vad innehåller LEWA?

LEWA är ett vitaminsnus som du placerar under överläppen, precis som du gör med snus och nikotinpåsar. Prillorna är skapade för att ge en extra energikick och även fräschare andedräkt. Påsarna innehåller bland annat vitamin C, vitamin D, vitamin B12 samt yerba mate, som har mer antioxidanter än grönt te.


Är LEWA snus och när används det?

Är LEWA snus? Nej, det är det inte eftersom det varken innehåller tobak eller nikotin. LEWA är energisnus som kan användas istället för att exempelvis dricka en energidryck. Prillorna är helt fria från tobak, nikotin och socker då de är sötade med stevia. Om du är känslig mot koffein bör du inte använda påsarna sent på kvällen.