• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online

LEWA snus

LEWA påminner om snus, men är helt fri från både nikotin och tobak. Köp LEWA of Swedens produkter med snabb leverans!

Läs mer om LEWA

LEWA of Sweden är ett svenskt företag som utvecklar och erbjuder kosttillskott i ett helt nytt format. Både tillverkning och paketering sker i vår egna fabrik här i Sverige. LEWA appliceras under läppen – ett nyttig och gott alternativ till energidrycker & tuggummin.

Här kan du läsa mer om koffein och snus

LEWA Cola & Lime LEWA Cola & Lime LEWA Läs mer

Produkten LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus har smak av cola och lime. Portionerna är utan nikotin och tobak och innehåller inte heller socker. Istället har koffein och olika vitaminer tillsatts.

450,00 kr (45,00 kr/st) Köp
LEWA Liquorice & Raspberries LEWA Liquorice & Raspberries LEWA Läs mer

En nikotinfri all white produkt med en smak av hallon kombinerat med salt lakrits. LEWA Liquorice & Raspberries Nikotinfritt Snus innehåller även koffein från blad av växten yerba mate.

390,00 kr (39,00 kr/st) Köp
LEWA Apple & Spruce LEWA Apple & Spruce LEWA Läs mer 390,00 kr (39,00 kr/st) Köp
LEWA Classic Nikotinfritt Snus LEWA Classic Nikotinfritt Snus LEWA Läs mer 399,00 kr (39,90 kr/st) Köp
LEWA Wintermint LEWA Wintermint LEWA Läs mer 450,00 kr (45,00 kr/st) Köp
LEWA Spearmint LEWA Spearmint LEWA Läs mer 450,00 kr (45,00 kr/st) Köp
Just nu visas 13 av 13 produkter

Vad är LEWA?

LEWA of Sweden är ett kosttillskott som du placerar under läppen för att få extra energi. Produkterna innehåller varken tobak eller nikotin. Men var kan man köpa LEWA? Du hittar deras produkter i vårt sortiment och de finns i följande smaker:

  • Cola & Lime och Cola & Lime Boost
  • Lakrits & Hallon
  • Äpple & Granbarr
  • Grönmynta och Grönmynta Decaf

Vilken styrka har LEWA koffeinsnus?

LEWA pouches innehåller 40 mg koffein per påse, oavsett smak. För dig som söker ett starkare alternativ finns även LEWA BOOST som har hela 100 mg koffein per portion. De har dessutom ett DECAF alternativ vilket passar dig som vill kunna njuta av kosttillskottet utan att få i dig koffein.


Vad innehåller LEWA?

LEWA är ett vitaminsnus som du placerar under överläppen, precis som du gör med snus och nikotinpåsar. Prillorna är skapade för att ge en extra energikick och även fräschare andedräkt. Påsarna innehåller bland annat vitamin C, vitamin D, vitamin B12 samt yerba mate, som har mer antioxidanter än grönt te.


Är LEWA snus och när används det?

Är LEWA snus? Nej, det är det inte eftersom det varken innehåller tobak eller nikotin. LEWA är energisnus som kan användas istället för att exempelvis dricka en energidryck. Prillorna är helt fria från tobak, nikotin och socker då de är sötade med stevia. Om du är känslig mot koffein bör du inte använda påsarna sent på kvällen.