• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online

Granit snus

Granit snus från Fiedler & Lundgren som har en lång historia av snustillverkning. Redan på 1783 så beviljades Samuel Fiedler, en snusmarkare från Göteborg, att göra snus av självaste Gustav III. Detta var på en tid då det mycket populära luktsnuset började bytas ut mot det fuktiga formbara snuset som skulle läggas i munnen.
Granit Vit Portionssnus Granit Vit Portionssnus Granit (34) Läs mer Granit Vit Portion är ett underbart portionssnus i white format vilket ger en prilla som är torrare på ytan och fuktig innuti som ger en långvarig och jämn snusupplevelse. Tobakskaraktären är en fyllig och inte allt för tung tobakssmak med en mellan sälta och inslag av kryddighet.  OBS:  Ny design - samma innehåll. 269,90 kr (26,99 kr/st) Köp
Granit Vit Stark Portion Granit Vit Stark Portion Granit (27) Läs mer Granit Vit Stark är likt det starka portionssnuset från Granit men med fördelen att det levereras i whiteformat vilket betyder en torr prilla som är fuktig på insidan. Detta gör att smakerna och nikotinet levereras långsamt men jämnt under en längre tid. Smaken är självklart den klassiska Granit smaken med en robust tobakssmak och inslag av bergamott. OBS:  Ny design - samma innehåll. 269,90 kr (26,99 kr/st) Köp
Granit Portionssnus Granit Portionssnus Granit (18) Läs mer 259,90 kr (25,99 kr/st) Köp
Granit Lössnus Granit Lössnus Granit (41) Läs mer 421,90 kr (42,19 kr/st) Köp

Granit snus

Fiedler & Lundgren började tillverka Granit snus 2004, och det har sedan dess blivit känt för sin tydliga och karaktäristiska tobakssmak. Utöver smak är Granit snus pris en konkurrenskraftig faktor. Granit snus nikotinhalt är 10 mg/g. De olika varianterna är Granit original, lös och Granit vit.

  • "Original" har en pepprig och klassisk smak av tobak.
  • Med Granit vit får du en torr prilla som är fuktig inuti.
  • Du kan välja bland Granit snus i flera styrkor.

Granit lös

Granit snus går också att köpa som Granit lös för dig som vill baka dina prillor på egen hand. Den varianten har lite lägre nikotinhalt med sina 8 mg/g i jämförelse med Granit portion som har 9 mg/g. Tillverkarens produkter har en klassisk tobakssmak med inslag av citrus från bergamott.


Hur får jag bästa upplevelsen av Granit snus?

För det första, prova dig fram för att hitta din favorit bland Granit snus. Du kan välja olika styrka, smak och storlek. Vill du däremot ha lite mer kryddig värme och något saltig smak kan du prova Granit portion. En Granit stock med tio dosor, är bra att ha hemma, så det inte tar slut.


Vad är bra med Granit snus och dess styrka?

Granit snus kommer med ett yttre praktiskt fack för att förvara använd snus. Du kan välja mellan flera olika varianter, vit portion antingen original eller stark, lös eller portion. Granit snus styrka är något svagare i jämförelse med andra märken på marknaden. Däremot har den starka varianten en betydligt högre nikotinhalt på hela 16 mg/g.