• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

Granit Snus

Köp Granit snus med snabb och smidig leverans!

Läs mer om Granit snus
Granit Vit Portion Granit Vit Portion Granit Läs mer

Granit Vit Portion är ett portionssnus i white format vilket ger en prilla som är torrare på ytan och fuktig inuti.

289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Granit Vit Stark Portion Granit Vit Stark Portion Granit Läs mer

Granit Vit Stark är ett portionssnus från Granit som levereras i white format vilket betyder en torr prilla som är fuktig på insidan. Portionerna har en traditionell tobakssmak med inslag av bergamott.

289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Granit Portion Granit Portion Granit Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Granit Lös Granit Lös Granit Läs mer 524,90 kr (52,49 kr/st) Slut i lager
Just nu visas 4 av 4 produkter

Köp granit snus billigt till bästa pris

Granit snus med tydlig tobakssmak

Köp Granit snus med snabb leverans!

Granit snus produceras av Fiedler & Lundgren som har en lång historia av snustillverkning. Redan på 1783 beviljades Samuel Fiedler, en snusmakare från Göteborg, att göra snus av självaste Gustav III. Detta var på en tid då det mycket populära luktsnuset började bytas ut mot det fuktiga formbara snuset som skulle läggas i munnen.

Fiedler & Lundgren började tillverka Granit snus 2004, och det har sedan dess blivit känt för sin tydliga tobakssmak. Granit snus nikotinhalt är 10 mg/g, med undantag för Granit Vit Stark som har 16 mg/g. De olika varianterna är Granit Original Portion, Granit lös och Granit vit- och Granit Vit Stark.

  • "Original" har en pepprig och klassisk smak av tobak.
  • Med Granit vit får du en torr prilla som är fuktig inuti.
  • Granit Vit finns även i en stark variant.

Granit lös

Granit går också att köpa som lössnus för dig som vill baka dina prillor på egen hand. Den varianten har lite lägre nikotinhalt med sina 8 mg/g i jämförelse med Granit portion som har 9 mg/g. Tillverkarens produkter har en klassisk tobakssmak med inslag av citrus från bergamott.


Granit snus i olika styrkor och format

Du kan välja olika styrkor, smak och storlek. Granit snus är generellt något svagare i jämförelse med andra märken på marknaden. Undantaget är den starka varianten (Granit Vit Stark) som har en nikotinhalt på hela 16 mg/g. Vill du ha lite mer kryddig och något saltig smak finns Granit portion. Du kan köpa Granit stock med tio dosor, eller köpa enstaka dosor om du är osäker på vilken sort vill ha.


Vanliga frågor om Granit snus