• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Granit Lössnus

Granit Lös

Granit Lös är ett lössnus tillverkat för att leverera den där traditionella tobakssmaken vi alla känner igen! Till detta hittar man smaker av bergamott och kryddor som går hand i hand med den rustika tobakssmaken. OBS:  Ny design - samma innehåll.
  • 1 dosa 47,19 kr
  • 10-pack (42,19 kr/st) 421,90 kr
421,90 kr
-
+

Detaljerad information om Granit Lös

Granit Lös Snus

Den perfekta rena tobakskänslan får du i kvalitetssnuset Granit lös som Fiedler & Lundgren tillverkar. Du får ett klassiskt snus med en robust, lite salt och kryddig smak.

Svensk snustradition

Granit Lössnus kommer med en tydlig tobakskaraktär och har bakats enligt svensk snustradition. Tillverkaren använder bergamott och kryddor för att få till den klassiska tobakssmaken. Kornigheten i Granit lössnus är medel.

Nikotinhalt Granit lös

Granit lös har en normal styrka med en nikotinhalt på 8 mg/g. Varje dosa Granit lös innehåller 40 g snus. För dig som gillar den rena smaken, men föredrar portionssnus finns även Granit Original Portion.

Köp Granit lössnus

Pris per dosa kan bli något billigare om du väljer att köpa Granit snus som stock. Men du kan även beställa ett storpack med 30 dosor för ett än mer gynnsamt Granit lös pris. Är du däremot osäker på smaken går det bra att köpa Granit snus som enstaka dosa.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Granit
Produkttyp lössnus
Vikt 0.493
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 40 g
Format lös
Kornighet Medel
4
Producent BAT