• Fri frakt från 599kr
 • 4.7 på Trustpilot

Information om Nettotobak.com

Information om Nettotobak.com

 

Nettotobak grundades 2004 och har sedan dess gått från att vara en liten butik ute i Kungälv till att bli en av Sveriges största tobaksleverantörer som levererar Snus, Göra eget snus och Nikotinpåsar till hela landet. Vi på Nettotobak jobbar ständigt med att utöka vårt redan breda sortiment med nya märken och sorter. Vi är certifierade av Trygg e-handel och du kan alltid känna dig säker när du handlar ditt snus hos oss!


Nettotobak – Från snusare, till snusare

Vi på Nettotobak är experter inom snus, och riktar oss till dig som snusare. Med stor erfarenhet inom branschen, vet vi vad snusare är ute efter och det ligger till grund för vår mission; utbud, pris och leverans.

600+ olika snussorter och senaste inom snus

Hos oss kan du välja mellan ett stort utvalt sortiment av varumärken och produkter. Vi lägger stort fokus på vårt sortiment och därför kan du välja bland hela 600+ snussorter och 75+ varumärken. Från traditionella varumärken som Göteborgs Rapé och Grov, till mindre tillverkare som HELWIT.

Marknadsmässiga priser

Marknadsföring av tobakssnus är förbjuden i Sverige och därför kan vi inte erbjuda rabatter eller erbjudande. Vi är trots detta måna om att i högsta grad erbjuda marknadsmässiga priser för ditt snus.

Snabb leverans

Vi är måna om att alltid erbjuda snabb leverans. Vi packar nämligen de flesta beställningar inom 24 h, och beställer du på förmiddagen skickas ordern samma vardag.


Information om Nettotobak.com

Nettotobak – Vilka är vi?

Vår historia från Daniel West,

Nettotobaks historia sträcker sig tillbaka till en liten butik i Hisingen. I butiken såldes såklart snus, och tack vare vår kollega Daniel West, med lång erfarenhet av och expertis inom e-handel, skapades en hemsida och e-handel för alla snusare som besökte butiken. 

 • 2004: Nettotobak växer fram som ett familjeägt företag i Kungälv.
   
 • 2013-2014: Företagets tillväxt fortsätter, och butiken Nettotobak öppnas i Hisingen.
   
 • 2014: Daniel West blir erbjuden att bygga en e-handelsplattform för att vidga företagets räckvidd till hela Sverige. Nettotobak.com lanseras som ett resultat. Företaget hanterar all verksamhet internt, från orderpackning till leverans till frakt.
   
 • 2016: Expansionen fortsätter med öppnandet av en tredje butik på Odinsgatan, där fokus ligger mer på cigarrer och en inomhuslounge för kunderna. Samma år ansluter en projektledare. På grund av ökande orderantal, rekryteras fler personal för packning och ett mer effektivt plocksystem införs. Leverans till fraktbolag blir en extern process.
   
 • 2017-2018: Företaget fortsätter att rekrytera och några av medarbetarna börjar bidra till företagets blogg. Fokus skärps mot snus och under denna period föds WikiSnus, en blogg som informerar om aktuella händelser i tobaks- och snusvärlden.
   
 • 2019: Nettotobak fortsätter att växa och behöver mer utrymme. För att rymma ökande orderantal flyttar företaget till större lokaler.
   
 • 2020: Nettotobak etablerar sig som Sveriges näst största online-återförsäljare av snus. Sedan 2018 har företagets försäljning antingen fördubblats eller tredubblats varje år.
   
 • 2021: Fokus skiftas mot att stärka banden med de största leverantörerna, vilket leder till samarbeten med företag som Swedish Match, JTI och flera andra.

Kända varumärken och mindre snusfabriker

På Nettotobak hittar man snus från både små som stora varumärken då vi vill kunna erbjuda en bred repertoar som passar alla. I dagsläget har vi runt 75+ olika märken i vårt sortiment som inom snus sträcker sig från exempelvis Göteborgs Rapé, General och Ettan till märken såsom Siberia, Lundgrens snus, Knox och många fler. Vi har även ett stort utbud inom det växande segmentet Nikotinpåsar. Hitta tobaksfria varumärken som Velo, ZYN, Loop snus, Volt och många till.

För att vi ska kunna hålla vår standard så beställer vi stora mängder snus och tobak från tillverkarna runt om i Sverige utan några mellanhänder och utan att kompromissa med kvalitén. 


Allmän information

Vi på Nettotobak utbildar vår personal för att kunna hjälpa dig så gott som möjligt när du besöker oss. Trygghet online är extra viktigt och vi tar säkerhet på stort allvar. Vi har tillgång till ett avancerat system som håller dina personuppgifter privata och används endast under krypterad form. Betalningarna sker även dom säkert över en SSL certifierad anslutning. Detta låter oss erbjuda 14 dagars kostnadsfri faktura eller direktbetalningar med kort och banköverföring.


Kontaktuppgifter

Kontakta oss gärna på [email protected] eller 020-12 73 62 så hjälper vår kundtjänst dig.

Våra telefontider är: Måndag - Fredag 09:00 till 16:00.

Lunchstängt mellan 12.30 och 13.30 alla dagar.

Vi besvarar alla frågor inom 48 timmar helgfria vardagar.