• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online

Information om Nettotobak.com

 

Nettotobak grundades 2004 och har sedan dess gått från att vara en liten butik ute i Kungälv till att bli en av Sveriges största tobaksleverantörer som levererar Snus, Göra eget snus och Nikotinpåsar till hela landet. Vi på Nettotobak jobbar ständigt med att utöka vårt redan breda sortiment med nya märken och sorter. Vi är certifierade av Trygg e-handel och du kan alltid känna dig säker när du handlar ditt snus hos oss!


Kända varumärken och mindre snusfabriker

På Nettotobak hittar man snus från både små som stora varumärken då vi vill kunna erbjuda en bred repertoar som passar alla. I dagsläget har vi runt 200 olika märken i vårt sortiment som inom snus sträcker sig från exempelvis Göteborgs Rapé, General och Ettan till märken såsom Siberia, Lundgrens snus, Knox och många fler. Vi har även ett stort utbud inom det växande segmentet Nikotinpåsar. Hitta tobaksfria varumärken som Velo, ZYN, Loop snus, Volt och många till.

För att vi ska kunna hålla vår standard så beställer vi stora mängder snus och tobak från tillverkarna runt om i Sverige utan några mellanhänder och utan att kompromissa med kvalitén. 


Allmän information

Vi på Nettotobak utbildar vår personal för att kunna hjälpa dig så gott som möjligt när du besöker oss. Trygghet online är extra viktigt och vi tar säkerhet på stort allvar. Vi har tillgång till ett avancerat system som håller dina personuppgifter privata och används endast under krypterad form. Betalningarna sker även dom säkert över en SSL certifierad anslutning. Detta låter oss erbjuda 14 dagars kostnadsfri faktura eller direktbetalningar med kort och banköverföring.