• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

Kontakta kundservice


Se svaren på våra vanligaste frågor
Spåra din order här

Öppettider till kundtjänst:  

Måndag - Fredag 8.00-17.00

Öppettider Telefon: 9.00-16.00

 

Vi har stängt alla röda dagar: 

Långfredagen: Stängt

Annandag påsk:  Stängt


Skriv till oss


Mejl besvaras oftast inom 48 timmar. Om du har ett mer brådskande ärande, ring oss gärna! För att kunna ge dig den bästa servicen i ditt ärande ber vi dig inkomma med så mycket information som möjligt via formuläret nedan. Vid reklamation ber vi dig mejla in till oss med bifogade bilder på produkterna tillsammans med ditt ordernummer. När du kontaktat oss får du en bekräftelse på mejl med ditt ärandenummer. Vi ser fram emot din fråga!


Kontaktformulär

Använd formuläret nedan förutom om du önskar göra en reklamation. Då ber vi dig att skicka ett mail till [email protected] inklusive namn, orderid och bilder på produkterna. Obligatoriska fält är markerade med *(stjärna)

Kontakta oss via email och telefon

Email

För att kontakta oss på Nettotobak kan du skicka ett email till [email protected].

När du skriver mailet, se till att inkludera följande information för att underlätta hanteringen av ditt ärende:

  • Ditt namn: Ange ditt fullständiga namn så att vi kan identifiera dig som kund.
  • Eventuellt ordernummer: Om du har det tillgängligt, inkludera även ordernumret relaterat till den aktuella frågan eller reklamationen.
  • Eventuella bilder: Om det är relevant, bifoga gärna bilder som kan vara till hjälp för att förklara problemet eller stödja ditt ärende. Det kan vara bilder på skadade varor, felaktiga leveranser eller andra relevanta bilder relaterade till frågan.

Genom att tillhandahålla dessa detaljer i ditt email hjälper du oss att snabbt och korrekt hantera ditt ärende. Vi strävar efter att ge dig en bra kundservice och lösa eventuella problem eller frågor på ett effektivt sätt. Tveka inte att kontakta oss via email på [email protected], vi ser fram emot att höra från dig!

Telefon: Ring oss på 020-12 73 62.