• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online

Kaliber Snus

Stort utbud av Kaliber snus. Köp Kaliber snus med billig frakt och snabb leverans!

Kaliber är ett portionssnus som finns i fem olika sorter: Kaliber Vit Portion och Kaliber Original Portion som lanserades år 2011, och senare har starkare varianter av dem tillkommit. Dessa går under namnet Kaliber Plus.  Kaliber Vit Salmiak lanserades år 2014 och är det femte snuset i Kaliber-serien. Kaliber snus har en ljus tobakskaraktär med inslag av örter och citrus, samt en hint av granatäpple.

Kaliber Vit Kaliber Vit Kaliber Läs mer

Kaliber Vit Portion - ett snus från Swedish Match med en ljus tobakskaraktär och smaksättning av örter och citrus samt en smak av granatäpple. White-formatet gör att snuset rinner mindre.

209,90 kr (20,99 kr/st) Köp
Kaliber Original Portion Kaliber Original Portion Kaliber Läs mer

Kaliber Original Portion har en ljus tobakssmak med inslag av örter, citrus samt granatäpple. Prillorna är stora och fuktiga på ytan med torrt innehåll för låg rinnighet.

209,90 kr (20,99 kr/st) Köp
Kaliber Plus White Portion Kaliber Plus White Portion Kaliber Läs mer 219,90 kr (21,99 kr/st) Köp
Kaliber Plus Portion Kaliber Plus Portion Kaliber Läs mer 219,90 kr (21,99 kr/st) Köp
Kaliber Vit Salmiak Portion Kaliber Vit Salmiak Portion Kaliber Läs mer 209,90 kr (20,99 kr/st) Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Kaliber snus

Kaliber snus började tillverkas under 2011 och ägs av tillverkaren Swedish Match. Kaliber finns som original portion, vit portion, vit portion special, och original portion med extra tobaksmak och vit salmiak. Under 2016 utökade de sitt utbud med Kaliber+ som består av två nya sorter med fylligare prillor.


Kaliber snus pris

Priset på Kaliber snus varierar utifrån förpackningsstorlek såsom enstaka dosor, 10-pack, 30-pack, eller 50-pack.


Kaliber vit

Inom Kalibers sortiment finns 3 produkter som hör till kategorin vit portion. Dessa består av:

  • Kaliber VitVitt portionssnus med smak av tobak, örter, röda bär och citrus. Produkten har en normal styrka med 8 mg/g nikotinhalt. 
  • Kaliber Plus Vit StarkEn vidareutveckling av förstnämnda exemplet. Skillnaden är att Kaliber plus vit stark har en stark styrka med en nikotinhalt på 13 mg/g. Portionerna är även något fylligare.
  • Kaliber Vit SalmiakVitt portionssnus med smak av tobak, salmiak, lakritsrot, samt torkade fikon. Produkten har en normal styrka med en nikotinhalt på 8 mg/g.

Kaliber vit salmiak

En utstickare ur Kalibers sortiment är vit salmiak. Resterande produkter från Kaliber har samma smakprofil, medan denna skiljer sig med toner av salmiak, fikon, och lakritsrot.


Kaliber snus styrka

Kaliber snus kommer i två olika styrkor och detta är normal samt stark. Nedan har vi listat de produkter som hör till varje kategori:

Normal:


Stark