• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

ZYN snus

ZYN är ett varumärke skapat av Swedish Match framtagen för dig som vill ha nikotin men inte tobak. ZYN smaker finns i bland annat: citron, mint och kaffe. Det tobaksfria snuset från ZYN finns i varianterna Slim & Mini Dry. ZYN Slim fick i början av 2024 en uppgradering (ZYN New Feel) som innebär att slimprillorna är mjukare och smalare.

Läs mer om ZYN
Nytt pris
ZYN Violet Licorice Slim
ZYN Violet Licorice Slim ZYN (6) Läs mer

Produkten ZYN Violet Licorice Slim från ZYN innehar en smakprofil av Viol, Lakrits, Salmiak. Nikotinhalten är Normal och produkten är i Slim format. Varje dosa innehåller 21 portioner av vitt snus utan tobak.
OBS! Ny dosdesign och mjukare prilla.

299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Spearmint Slim Strong
ZYN Spearmint Slim Strong ZYN (11) Läs mer

ZYN Slim Spearmint Strong från varumärket ZYN erbjuder smaker av Spearmint, Pepparmynt och Mentol i ett slim-format. Produkten har en styrka som definieras som stark med 21 portioner per dosa och tillhör kategorin vitt snus.

299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Lemon Spritz Slim
ZYN Lemon Spritz Slim ZYN (6) Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Cool Mint Slim Extra Strong
ZYN Cool Mint Slim Extra Strong ZYN (5) Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Citrus Strong
ZYN Citrus Strong ZYN (10) Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Espressino Mini Dry
ZYN Espressino Mini Dry ZYN (15) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Cool Mint Mini Dry
ZYN Cool Mint Mini Dry ZYN (9) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Apple Mint Strong Slim
ZYN Apple Mint Strong Slim ZYN (11) Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Spearmint Mini Dry
ZYN Spearmint Mini Dry ZYN (2) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Citrus Mini Dry
ZYN Citrus Mini Dry ZYN (7) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Fresh Mint Slim
ZYN Fresh Mint Slim ZYN Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Black Cherry Mini Dry
ZYN Black Cherry Mini Dry ZYN (1) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Cool Mint Mini Dry Strong
ZYN Cool Mint Mini Dry Strong ZYN (1) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Espressino Mini Dry Strong
ZYN Espressino Mini Dry Strong ZYN (5) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Apple Mint Mini Dry
ZYN Apple Mint Mini Dry ZYN (2) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Cucumber Lime Slim
ZYN Cucumber Lime Slim ZYN (1) Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Bellini Mini Dry
ZYN Bellini Mini Dry ZYN (1) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Violet Licorice Slim Extra Strong
ZYN Violet Licorice Slim Extra Strong ZYN Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Black Cherry Mini Dry Strong
ZYN Black Cherry Mini Dry Strong ZYN (1) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Cool Mint Mini Dry Super Strong
ZYN Cool Mint Mini Dry Super Strong ZYN Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Original Mini Dry
ZYN Original Mini Dry ZYN Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Gold Mini Dry
ZYN Gold Mini Dry ZYN Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Apple Mint Mini Dry Strong
ZYN Apple Mint Mini Dry Strong ZYN Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
ZYN Original Mini Dry Strong
ZYN Original Mini Dry Strong ZYN (2) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Just nu visas 24 av 24 produkter
ZYN Mini
Köp Zyn snus online till bästa pris

Zyn snus: Tobaksfria nikotinpåsar

Zyn, en produkt av Swedish Match, har introducerat tobaksfria nikotinpåsar som ett alternativ på snusmarknaden. Nikotinpåsarna finns i flera smaker och är särskilt utformade för att leverera nikotin på ett effektivt sätt. Med en rad olika styrkor kan användare välja den som bäst motsvarar deras preferenser, från normalstarkt snus till extra starkt snus, även kallat Zyn super strong. Oavsett vilken styrka som passar, finns Zyn i en rad smaker, inklusive, men inte begränsat till, Zyn Cool Mint Mini Dry, Zyn Espressino Mini Dry, Zyn apple Mint Mini Dry, Zyn Gold Min Dry, och Zyn Bellini Mini Dry. 

Vad är ZYN?

Med ZYN nikotinpåsar kan du tillfredsställa ditt nikotinbehov utan att använda tobak. Produkten finns i olika format och smaker. Du kan antingen köpa en enskild dosa, fem dosor eller en ZYN stock med tio dosor. Smakerna är noga utvalda för att ge en behaglig upplevelse. ZYN Spearmint har till exempel en rund och mjuk mintsmak. 


Produkt Smak Styrka Format
Zyn Spearmint Pepparmint och mentol 8 mg/g Mini Dry
Zyn Espressino Kaffe toppat med kakao nougat samt vanilj 15 mg/g Mini Dry
Zyn Bellini Persika, fruktté och gröna druvor 3mg/g Mini Dry
Zyn Citrus Citrus 12mg/g Mini Dry
Zyn Apple Mint Gröna äpplen och mynta 9mg/g Mini Dry
Zyn Cool Mint Mini Mentol och pepparmint 7,5 mg/g Mini
Zyn Gold Mini Torkad frukt, trä och karamell 7,5 mg/g Mini
Zyn Black Cherry Mörkt körsbär med inslag av mandel och honung 15mg/g Mini Dry
ZYN Violet Licorice Lakrits, viol och salmiak samt en syrlig sälta 6,5 mg/g Slim

Zyn Smaker & Format

Zyn erbjuder en rad olika smaker online, vilket ger konsumenterna en möjlighet att utforska och hitta sin favorit, exempelvis mint, äpple, citrus och många fler. Varje smak är noggrant utformad för att möta en bred användarbas. Från varumärken kan du även välja ett format som passar och Zyn kommer i två olika format, Zyn slim och Zyn mini dry.  Nedan kommer vi att berätta mer om både smaker och format i mer detalj för att du enkelt ska lära dig om sortimentet

ZYN New Feel - Nytt format på alla slim

Den senaste utvecklingen från ZYN tar form i ett helt nytt prillformat på samtliga slim produkter. För dig som ZYN-snusare innebär detta smalare och längre prillor än tidigare, från 14,5 mm breda och 34 mm långa till 13 mm breda och 37 mm långa. Dessutom introduceras en mjukare känsla för att höja komforten. Denna förändring introduceras löpande alla slim-smaker och kommer med texten NEW FEEL på dosan.

ZYN smaker

ZYN finns i många olika smaker. Medan flera av dem existerar i en unik blandning finns vissa andra, som ZYN Citrus, i olika varianter. På samma sätt har varumärket flera versioner av nikotinpåsar med mintsmak. Oavsett om du föredrar smak av mint med produkter som Zyn Spearmint Mini Dry eller Zyn Cool Mint Mini Dry, eller smak av frukt med produkter som Zyn Apple Mint Mini Dry, finns ett stort urval för att möta olika smakpreferenser av vitt snus. Vissa av dessa smaker finns även i både formaten mini och slim, samt flera styrkor för att tillgodose olika behov. Ett exempel är Zyn Cool Mint, med smak av mint, som finns i tre olika styrkor att välja mellan.

Här är några populära ZYN smaker:


Zyn Format

Zyn presenterar sina all white produkter i två olika format: Zyn Slim och Zyn Mini Dry. Slim är en längre och smalare portion, jämfört med Mini Dry som är mindre och designade för diskretion. Båda formaten, slim och mini dry, är skapade med tanke på användarens komfort. 

  • Zyn Slim - Slim är något mindre än standarstorleken på prillor vars form av rektangulär och smal.
  • Zyn Mini Dry - Mini är en ännu mindre prilla än slim, vars form är mer fyrkantig. Mini är den minsta storleken på prillor. 

Hur stark är ZYN?

Styrkan på ZYN:s nikotinpåsar anges med 1-4 pluppar. Det innebär att ju fler pluppar på dosan desto högre är innehållet av nikotin. ZYN Espressino har till exempel fyra pluppar vilket motsvarar en nikotinhalt på femton milligram per gram tobaksfritt snus. I andra änden hittar du ZYN Spearmint men en plupp av fyra. Det betyder en nikotinhalt på åtta milligram per gram snus.


Köp Zyn snus online

På Nettotobak erbjuder vi ett brett sortiment av Zyn-produkter, såsom ZYN Cool Mint Mini Dry till ZYN Northern Woods Slim, ger Nettotobak kunderna möjlighet att enkelt beställa sin favoritsmak online och även prenumerera på nikotinpåsar från Zyn. Zyn nikotinpåsar finns i flera olika smaker och styrkor att välja mellan, i formaten slim och mini. Zyns nikotinpåsar finns även att köpa i olika förpackningsstorlekar. Här kan du välja mellan att köpa enstaka dosor, 5-pack eller 10-pack.

Historien bakom Zyn snus

Zyn är helvita nikotinpåsar och representerar en betydande utveckling inom snusvärlden. Lanserad av Swedish Match, en av de mest framstående aktörerna inom tobaksindustrin, var Zyns introduktion ett svar på den växande efterfrågan på tobaksfria alternativ. Medan traditionellt snus har sina rötter i flera hundra år av svensk historia, representerar Zyn en modern vändning, som kombinerar traditionell snuskunskap med dagens teknologi och konsumentpreferenser. Genom att erbjuda tobaksfria nikotinpåsar har Zyn lyckats tillgodose behoven hos dem som söker nikotinleverans utan tobakens närvaro. Sedan dess lansering har Zyn snabbt blivit en favorit på marknaden, vilket bevisar att innovation och tradition kan gå hand i hand.

Hur väljer jag rätt ZYN?

När du ska köpa ZYN snus väljer du den smak och styrka du vill ha. Styrkan ser du enkelt på förpackningen genom att räkna antal pluppar. Smaken framgår oftast av namnet på produkten men ibland är det inte tydligt. ZYN Bellini har till exempel smak av persika. För information klickar du på den sort som du vill veta mer om. Sedan är det bara att gå vidare till kassan och slutföra din beställning.


Vanliga frågor om ZYN