• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Zyn Mini Dry Spearmint

Zyn Mini Dry Spearmint

ZYN Mini Dry Spearmint är ett nytt tillskott till ZYN familjen. Portionspåsarna har en ljus karaktär med tydliga inslag av spearmint. En lätt söt och uppfriskande smak med en kylande känsla. Styrkan är även svagare än övriga ZYN Mini med endast 1/4 prickar. Snusvikt: 8g /dosa
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 190,00 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr 359,90 kr
  • 11-pack (35,99 kr/st) 395,89 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om Zyn Mini Dry Spearmint

ZYN Mini Dry Spearmint

Det här snuset är det senaste tillskottet till ZYN-familjen. ZYN Spearmint Mini är en ny och helt tobaksfri produkt. Till skillnad från övriga snus i ZYN Mini-serien har ZYN Mini Dry en svagare nikotinhalt. ZYN Mini Dry Spearmint har en nikotinhalt på endast 4 mg/g och produkten passar särskilt bra till dig som vill ha svagare nikotinpåsar.

Portionerna i Zyn Mini Dry

Det här är ett All White Portion snus som kommer i mini-format. Påsarna är torra på utsidan och fuktiga inuti. Det bidrar till en låg rinnighet och ZYN Mini sitter dessutom diskret under läppen. Zyn dry mini-formatet ger dig även en snabb smakrelease.

Uppiggande mint i Zyn Mini

Smaken i ZYN Spearmint Mini är söt med uppfriskande inslag av spearmint, mentol och pepparmint. ZYN Mini Dry Spearmint dig som vill ha ett fräscht och tobaksfritt snus. Snuset kommer i en modern dosa i ljusa färger.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 4 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 8 g
Snustyp All White Mini Mint
Format mini
Producent Swedish Match
(1) recensioner
Recensioner för Zyn Mini Dry Spearmint

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Nikotininnhold

Åse-Lill Bjørklund, 12 augusti 2019

Skulle gjerne at dere oppgir hvor mye nikotin det er i Zyn spearmint, den med nikotininnhold med en av fire prikker. Dette er mye mer nyttig, enn bare prikker.