• Fri frakt från 599kr
 • 4.8 på Trustpilot

Nikotinfritt Snus

Försöker du sluta snusa? Här hittar du nikotinfria snusalternativ. Nikotinfritt snus känns precis som att ha en vanlig prilla under läppen och Nettotobak har ett stort urval av nikotinfritt snus. Hitta nikotinfritt snus från bl.a. Onico, Zeronito, Qvitt, Kickup & Lewa. Här kan du enkelt köpa nikotinfritt snus utan tobak med snabb leverans!

Läs mer om Nikotinfritt snus
Filter:
Varumärke
 • amp (5)
 • fuzion (6)
 • hicaff (3)
 • kickup (5)
 • lagom (3)
 • lewa (8)
 • onico (5)
 • prillan (1)
 • qvitt (4)
 • velo (3)
 • xqs (4)
 • zeronito (12)
Produkttyp
 • koffeinsnus (13)
 • nikotinfritt snus (46)
Format
 • mini (2)
 • normal (23)
 • slim (34)
Sök:
Onico Original Onico Original Onico (10) Läs mer Onico Original är ett White Portion snus helt utan tobak och helt nikotinfritt! Smaken i snuset påminner om en ljus tobakssmak, smaksatt med bergamott och gröna örter för en så tobakslik upplevelse som möjligt. Prillorna är små och torra på ytan för en långvarig smakupplevelse. Onico har nyligen fått sitt recept förändrat och ger en mer autentisk mörkare tobakssmak! 379,90 kr (37,99 kr/st) Köp
Qvitt Original (Tobak & Nikotinfri) Qvitt Original (Tobak & Nikotinfri) Qvitt (4) Läs mer

Qvitt Original (Utan Tobak & Nikotin) tillhandahåller en upplevelse fri från nikotin med bergamott och citrus smaker. Den förpackas i ett reguljärt format och innehåller 20 prillor per förpackning.

289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Zeronito Lakrits Zeronito Lakrits Zeronito (3) Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Zeronito Exotic Slim Zeronito Exotic Slim Zeronito Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Zeronito Melon Rush Zeronito Melon Rush Zeronito (2) Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Velo Tropic Breeze Zero Nikotinfritt Snus Velo Tropic Breeze Zero Nikotinfritt Snus VELO (1) Läs mer 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Zeronito Cola Slim Zeronito Cola Slim Zeronito Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Qvitt Salmiak(Tobak & Nikotinfri) Qvitt Salmiak(Tobak & Nikotinfri) Qvitt (11) Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Zeronito Melon Rush Slim Zeronito Melon Rush Slim Zeronito Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Onico Mini Onico Mini Onico (2) Läs mer 369,90 kr (36,99 kr/st) Köp
Kickup Strong Kickup Strong KickUp (11) Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
Hicaff Classic Cola Nikotinfritt Snus
Hicaff Classic Cola Nikotinfritt Snus Hicaff Läs mer 99,00 kr (19,80 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
Hicaff Fresh Mint Nikotinfritt Snus
Hicaff Fresh Mint Nikotinfritt Snus Hicaff Läs mer 99,00 kr (19,80 kr/st) Köp
Zeronito Icy Mint Slim Zeronito Icy Mint Slim Zeronito (1) Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Qvitt Salmiak Mini (Tobak & Nikotinfri) Qvitt Salmiak Mini (Tobak & Nikotinfri) Qvitt (5) Läs mer 279,90 kr (27,99 kr/st) Köp
Zeronito Stark Zeronito Stark Zeronito (3) Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Zeronito Mint Zeronito Mint Zeronito (5) Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus
Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus Hicaff Läs mer 99,00 kr (19,80 kr/st) Köp
Zeronito Espresso Slim Zeronito Espresso Slim Zeronito (1) Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Nytt pris
AMP Mango & Passionfruit 60mg Koffein påsar
AMP Mango & Passionfruit 60mg Koffein påsar AMP Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Onico Lakrits Onico Lakrits Onico (7) Läs mer 379,90 kr (37,99 kr/st) Köp
Zeronito Espresso Zeronito Espresso Zeronito (5) Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Qvitt Wild Mint (Tobak & Nikotinfri) Qvitt Wild Mint (Tobak & Nikotinfri) Qvitt (4) Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Onico Pepparmint Onico Pepparmint Onico (5) Läs mer 379,90 kr (37,99 kr/st) Köp
Zeronito Lakrits Slim Zeronito Lakrits Slim Zeronito Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Kickup Original Kickup Original KickUp (6) Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Onico Pure White Slim Onico Pure White Slim Onico (1) Läs mer 379,90 kr (37,99 kr/st) Köp
Fuzion Watermelon Nikotinfritt Snus Fuzion Watermelon Nikotinfritt Snus Fuzion Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Just nu visas 30 av 59 produkter
Köp nikotinfritt snus direkt hem i brevlådan

 Nikotinfritt snus på Nettotobak

Välkommen till vårt nikotinfria sortiment! Här kan du lära dig allt om och ta del av hela vårt utbud av nikotinfritt snus, en snussort som är helt fri från både tobak och nikotin. Nikotinfritt snus har vuxit fram som ett svar på den ökande efterfrågan på alternativ till traditionella tobaksprodukter, ibland för att dra ner på nikotinet, ibland för att sluta helt, och ibland för att helt enkelt testa något nytt. 

Hos oss kan du välja bland ett stort urval av nikotinfritt snus, från flera etablerade nikotinfria varumärken som LEWA, Onico och Qvitt, till det nyligen lanserade nikotinfria sortimentet från Velo och XQS. Vi erbjuder även ett brett utbud av olika smaker, från tobaksnära smak och mintsmak, till frukt, bär eller olika kombinationer. Nikotinfritt snus stöps dock bara inte i en och samma form utan finns i flera olika varianter, bland annat vitaminsnus och koffeinsnus som du kommer att lära dig mer om nedan. 

Nyfiken på att lära dig mer? Nedan kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om kategorin, från olika varianter och varumärken, till generell fakta och svar på återkommande frågor. Läs vidare för att lära dig allt om nikotinfritt snus!

Nikotinfritt snus i olika format och smaker

Vad är nikotinfritt snus?

Nikotinfri snus är, som namnet antyder, en typ av snus som varken innehåller nikotin eller tobak. I stället används ofta växtfibrer och andra ingredienser för att efterlikna konsistensen och känslan av traditionellt snus. Många väljer nikotinfritt snus som ett alternativ när de vill sluta snusa tobakssnus eller tobaksfritt snus eller när de vill undvika nikotin och tobak helt och hållet.

En av de största fördelarna med nikotinfritt snus är att det inte innehåller nikotin vilket därmed eliminerar de förknippade effekterna av den beroendeframkallande substansen. Detta gör det till ett utmärkt val för dig som vill eller försöker sluta snusa men som fortfarande vill njuta av ritualen och en liknande känsla under läppen fast utan tobak. 

Nyfiken på att lära dig mer om olika produkter? Läs vår artikel bästa nikotinfria snuset.

Olika varianter av nikotinfritt snus

Nikotinfritt vitt snus finns i flera olika varianter, var och en med sina unika egenskaper och fördelar. I vårt sortiment hittar du nikotinfritt snus från flera etablerade varumärken, från LEWA, Hicaff, KickUp, Onico och Qvitt, till det nyligen lanserade sortimentet från Velo, AMP och XQS. Vi erbjuder ett urval av olika smaker och format för att passa olika preferenser, från normal till mini, och bland smaker som blåbär, mint och cola. Nikotinfritt snus erbjuder en traditionell snuskänsla fast utan nikotin, och syftar till att erbjuda ett alternativ till traditionella snussorter. 

Vi erbjuder exempelvis det växande konceptet koffeinsnus, ett nikotinfritt snus med ett koffeininnehåll, samt vitaminsnus som precis som namnet antyder innehåller ett antal vitaminer. 

Nedan kommer vi att gå igenom varje variant att välja mellan och vad de innebär. Vi kommer även att hänvisa till olika exempel från vårt sortiment för att du på ett enkelt sätt ska lära dig om vårt utbud.

Nikotinfritt snus

I vårt sortiment hittar du nikotin- och tobaksfritt snus från flera etablerade varumärken, från Onico och Qvitt, till det nyligen lanserade sortimentet från Velo. Vi erbjuder ett urval av olika smaker och format för att passa olika preferenser, från normal till mini, och bland smaker som blåbär, mint och cola. Nikotinfritt snus erbjuder en traditionell snuskänsla fast utan nikotin, och syftar till att erbjuda ett alternativ till traditionella snussorter.

Nikotinfritt Snus

Nikotinfritt koffeinsnus

Koffeinsnus är en växande kategori inom snusvärlden och syftar till att erbjuda de uppiggande egenskaperna av koffein fast i ett nikotinfritt snusformat. Koffeinet, som är en naturlig stimulant, kan hjälpa till att öka koncentrationen, minska trötthet och förbättra humöret.

Vi erbjuder koffeinsnus från ett urval av varumärken, exempelvis LEWA, Hicaff, XQS och det nyligen lanserade varumärket AMP. Inte nog med att du kan välja bland olika format och smaker, kan du välja bland olika koffeinhalter, från 40 mg och upp till 100 mg.

Visste du att nikotin slår ut effekterna av koffeinets egenskaper. Mer om detta i vår artikel nikotin vs koffein.

Nikotinfritt vitaminsnus

Vitaminsnus är ett ytterligare växande koncept inom snusvärlden, och syftar till att erbjuda de utvalda vitaminernas positiva egenskaper. Hos oss hittar du vitaminsnus i olika smaker från varumärken som LEWA och KickUp. Vitaminsnuset från LEWA innehåller bland annat från LEWA vitamin C, Vitamin D, Vitamin B12, samt Yerba Mate som har fler antioxidanter än grönt te.

Nikotinfritt snus med olika smaker

Nikotinfria snusmärken

Nikotinfritt snus har blivit alltmer populärt som ett alternativ till traditionella snussorter. För de som gärna undviker nikotinet men fortfarande vill njuta av känslan av att snusa, erbjuder flera snusmärken nu produkter utan nikotin. Här är en översikt över våra olika varumärken som finns tillgängliga med ett stort sortiment av nikotinfritt snus:

Nikotinfritt snus i olika smaker

Nikotinfritt finns i ett stort urval av olika smaker att välja mellan, från klassiska smaker som lakrits, mint och citrus, till mer unika smaker som melon, körsbär och cola. Hos oss hittar du även nikotinfria sorter med tobaksnära smak vilket ofta uppskattas av snusare. 

Nedan går vi igenom ett axplock av de olika smakerna du kan välja mellan:

 • Lakrits
 • Traditionell
 • Kaffe
 • Mango
 • Melon
 • Blåbär
 • Cola

Våra produkter

Produkter Smaker
Cannadips Myrcene Nikotinfritt Snus Tropisk mango
Zeronito Stark Traditionell
Kickup Original Traditionell
Kickup Real White Original Citrus
Kickup Real White Soft Mint Slim Nikotinfritt Mint
Kickup Soft Mint Mint
Kickup Strong Traditionell
LEWA Apple & Spruce Frukt
LEWA Classic Nikotinfritt Snus Traditionell
LEWA Cola & Lime Cola & Lime
LEWA Liquorice & Raspberries Lakrits
LEWA Spearmint Mint
LEWA Wintermint Mint
Onico Lakrits Lakrits
Onico Mini Traditionell
Onico Original Traditionell
Onico Pepparmint Pepparmint
Onico Pure White Slim Mint
Prillan Portion Nikotinfri Traditionell
Qvitt Original (Tobak & Nikotinfri) Traditionell
Qvitt Salmiak(Tobak & Nikotinfri) Salmiak
Qvitt Salmiak Mini (Tobak & Nikotinfri) Salmiak
Qvitt Wild Mint (Tobak & Nikotinfri) Mint
XQS Black Cherry Nikotinfritt Snus Svart körsbär
XQS Blueberry Mint Nikotinfritt Snus Blåbär Mint
XQS Citrus Cooling Nikotinfritt Snus Citrus
XQS Tropical Nikotinfritt Snus Frukt
Zeronito Espresso Espresso
Zeronito Lakrits Lakrits
Zeronito Mint Mint
Zeronito Stark Traditionell

Nikotinfritt snus i olika format

Precis som vid traditionella snussorter finns ett antal format att välja mellan; Normal, slim och mini. Normal är det format som bäst förknippas med traditionella snussorter, medan Slim är en mindre och smalare variant. Mini är det absolut minsta formatet och har en mer kompakt och fyrkantig form. Du hittar flest niktoinfria snussorter i slimformat, och därefter mini. Nedan listar vi exempel i vardera format.

Nikotinfritt snus normal

 • Zeronito Lakrits
 • Qvitt Original (Tobak & Nikotinfri)
 • LEWA Liquorice & Raspberries Nikotinfritt Snus

Nikotinfritt snus slim

 • Velo Tropic Breeze Zero Nikotinfritt Snus
 • Zeronito Cola Slim
 • XQS Blueberry Mint Nikotinfritt Snus

Nikotinfritt snus mini

 • Qvitt Salmiak Mini (Tobak & Nikotinfri)
 • Onico Mini

Köpa nikotinfritt snus

Nettotobak är din pålitliga onlinebutik för att köpa nikotinfritt snus. Med ett brett sortiment av märken som Onico, Zeronito, Kickup och Qvitt, kan du vara säker på att hitta den perfekta nikotinfria produkten för dina behov. Hos oss hittar du ett stort utbud av snussorter fritt från nikotin i flera olika smaker.

Oavsett om du föredrar smaker som mynta, lakrits eller tobakssmak, eller om du letar efter normal- eller slim-format, har vi på Nettotobak något för alla. Välj bland ett stort utbud och köp snus utan nikotin med fri frakt och snabb leverans hem. Hos oss hittar du även bra priser på ett brett utbud av olika nikotinfria snussorter och snusmärken.

Nikotinfritt snus innehåll

I stället för tobak och nikotin innehåller det nikotinfria snuset ofta växtfibrer, som till exempel havre eller andra ingredienser som efterliknar känslan av tobakssnus. Nikotinfritt snus innehåller även fuktighetsbevarande medel, aromer för smakens skull och salt.

Det gemensamma syftet med dessa ingredienser är att skapa en produkt som ger användaren en liknande upplevelse som vid tobakssnus, men utan nikotinets effekter. Många tillverkare av nikotinfritt snus har lagt stor vikt vid att utveckla produkter som inte bara smakar bra, utan också känns likt vanligt snus när det placeras under läppen. 

En annan viktig aspekt av nikotinfritt snus är dess konsistens. Medan snus kan vara fuktigt och klibbigt, tenderar nikotinfritt snus att vara torrare. s.

Nikotinfritt Snus

Detta beror på att det är fritt från tobaken, som naturligt binder fukt. För att kompensera för detta tillsätts fuktighetsbevarande medel, vilket hjälper till att ge snuset en behaglig konsistens.

 • Växtfibrer
 • Fuktighetsbevarande medel
 • Smakämnen
 • Salt

Skatt på nikotinfritt snus

Många snusare är bekanta med tobaksskatten, men vad gäller egentligen för nikotinfritt snus? Eftersom nikotinfritt snus är fritt från både nikotin och tobak klassificerades det fram till 2019 som livsmedel, med en beskattning på 12%. Det nikotinfria snuset skulle dock under 2019 omklassificeras som “snusliknande produkt” vilket resulterade i en beskattning med vanlig moms på 25%. 

Nikotinfritt snus vid graviditet

Det är många snusare som ställer sig frågan vilket snus de kan använda vid graviditet, och nikotinfritt snus är ett val för många. Detta eftersom det är helt fritt från nikotinet som är särskilt skadligt för fostret. Notera dock att nikotinfritt snus kan innehålla andra ämnen som man bör rådfråga sin läkare om, exempelvis ginseng, koffein och ingefära. Bland annat innehåller varumärkena LEWA, XQS, Hicaff och AMP koffein, medan KickUp innehåller både ginseng och koffein.


Vanliga frågor om nikotinfritt snus