• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Onico Original

Onico Original

Onico Original är ett White Portion snus helt utan tobak och helt nikotinfritt! Smaken i snuset påminner om en ljus tobakssmak, smaksatt med bergamott och gröna örter för en så tobakslik upplevelse som möjligt. Prillorna är små och torra på ytan för en långvarig smakupplevelse. Onico har nyligen fått sitt recept förändrat och ger en mer autentisk mörkare tobakssmak!
  • 1 dosa 39,99 kr
  • 10-pack (33,99 kr/st) 339,90 kr
339,90 kr
-
+

Detaljerad information om Onico Original

Onico Original

Svenska produkten Onico Original är ett snus fritt från både tobak och nikotin. Därför är Onico ett alternativ till dig som försöker trappa ned eller av annan anledning vill snusa utan nikotin. Snuset är dessutom smaksatt med bergamott och gröna örter för att ge dig en så realistisk tobaksupplevelse som möjligt. Blandningen ger Onico Original en ljus tobakssmak.

Onico White Portion

Det här är ett Onico snus som kommer i normal storlek och ger dig samma känsla som vanligt under läppen. Varje påse väger 1 gram och har en fuktighet på 46 % vilket gör att den inte rinner så mycket. Likt andra typer av vitt snus har påsarna också en torr yta med mjuk form och bidrar till en autentisk upplevelse.

Nikotinfritt snus

Onico Original är helt fritt från nikotin. Som nämnts tidigare är det bra för dig som letar efter en tobaksupplevelse, utan tobak och nikotin. Det innebär också att du faktiskt kan snusa Onico som gravid.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Onico
Produkttyp Nikotinfritt
Vikt 0.3738
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 24 g
Snustyp Nikotinfritt Portionssnus
Format Normal
Producent Swedish Match