• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Onico Lakrits

Onico Lakrits

Onico Lakrits är ett portionssnus för dig som vill dra ner på snusandet eller sluta snusa helt och hållet. Onico Lakrits äe en White Portion som innehåller varken tobak eller nikotin och bjuder på en tobakslik smak med inslag av lakritsrot och salmiak med en söt eftersmak av torkade fikon. Portionerna är torra på utsidan för en långvarig smakupplevelse. Onico är det tobaksfria alternativet för dig som vill sluta snusa!
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 10-pack (36,99 kr/st) 369,90 kr
369,90 kr
-
+

Detaljerad information om Onico Lakrits

Onico Lakrits är ett portionssnus för dig som vill dra ner på snusandet eller sluta snusa helt och hållet. Onico Lakrits innehåller varken tobak eller nikotin och bjuder på en tobakslik smak med inslag av lakritsrot och salmiak med en söt eftersmak av torkade fikon. Portionerna är torra på utsidan för en långvarig smakupplevelse. Onico är det tobaksfria alternativet för dig som vill sluta snusa! INNEHÅLLSDEKLARATION Vatten, fibrer av havre och kakao, fuktighetsbevarande medel (E 422), smakförstärkare (koksalt), surhetsreglerande medel (E 504, E 500), salmiak, aromer inklusive rökarom. HALTER Frukthalt 44 %, Nikotinhalt 0 mg/g, Salt 5 % Ean13:

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Onico
Produkttyp Nikotinfritt snus
Vikt 0.3738
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 24 g
Format Normal
Antal portioner/förpackning 24
Producent Swedish Match
(7) recensioner
Recensioner för Onico Lakrits

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Görbra

Ole, 13 september 2021

Riktigt, riktigt bra. Absolut den bästa nikontfria sort som jag provat. Tanken var att köra nikotinfritt ett tag för att sedan helt sluta med snus. Men, dom här är så himla goda så jag vet inte hur jag skall sluta med dom också?

Smakrik nikotinfri snus.

Mats L, 9 juli 2020

Bra smak av lakrits som håller ganska länge. Bra storlek på påsarna. Bland de bättre nikotinfria snussorterna.

Perfekt för nedtrappning

Patrik, 16 augusti 2018

Ofta så åker det in en snus under läppen när det ej behövs, det är inte suget efter nikotin som styr utan känslan av att ha något som ligger där., Här fungerar Onico perfekt för att dämpa det behovet., Sparar på hälsan och på det "vanliga" snuset :)

Onico lakrits

Richard, 19 juli 2018

Bra smak och snabb leverans

Onico Lakrits

Richard, 19 juli 2018

Bra smak och snabb leverans

Visa fler omdömen