• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Onico Lakrits

Onico Lakrits

Onico Lakrits är ett portionssnus för dig som vill dra ner på snusandet eller sluta snusa helt och hållet. Onico Lakrits innehåller varken tobak eller nikotin och bjuder på en tobakslik smak med inslag av lakritsrot och salmiak med en söt eftersmak av torkade fikon. Portionerna är torra på utsidan för en långvarig smakupplevelse. Onico är det tobaksfria alternativet för dig som vill sluta snusa!
  • 1 dosa 38,99 kr
  • 10-pack (33,99 kr/st) 339,90 kr
339,90 kr
-
+

Detaljerad information om Onico Lakrits

Onico Lakrits är ett portionssnus för dig som vill dra ner på snusandet eller sluta snusa helt och hållet. Onico Lakrits innehåller varken tobak eller nikotin och bjuder på en tobakslik smak med inslag av lakritsrot och salmiak med en söt eftersmak av torkade fikon. Portionerna är torra på utsidan för en långvarig smakupplevelse. Onico är det tobaksfria alternativet för dig som vill sluta snusa! INNEHÅLLSDEKLARATION Vatten, fibrer av havre och kakao, fuktighetsbevarande medel (E 422), smakförstärkare (koksalt), surhetsreglerande medel (E 504, E 500), salmiak, aromer inklusive rökarom. HALTER Frukthalt 44 %, Nikotinhalt 0 mg/g, Salt 5 % Ean13:

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Onico
Produkttyp white portion
Vikt 0.3738
Nikotinstyrka Nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 24 g
Snustyp Nikotinfritt Portionssnus
Format Normal
Producent Swedish Match
(7) recensioner
Recensioner för Onico Lakrits

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Görbra

Ole, 13 september 2021

Riktigt, riktigt bra. Absolut den bästa nikontfria sort som jag provat. Tanken var att köra nikotinfritt ett tag för att sedan helt sluta med snus. Men, dom här är så himla goda så jag vet inte hur jag skall sluta med dom också?

Smakrik nikotinfri snus.

Mats L, 9 juli 2020

Bra smak av lakrits som håller ganska länge. Bra storlek på påsarna. Bland de bättre nikotinfria snussorterna.

Perfekt för nedtrappning

Patrik, 16 augusti 2018

Ofta så åker det in en snus under läppen när det ej behövs, det är inte suget efter nikotin som styr utan känslan av att ha något som ligger där., Här fungerar Onico perfekt för att dämpa det behovet., Sparar på hälsan och på det "vanliga" snuset :)

Onico lakrits

Richard, 19 juli 2018

Bra smak och snabb leverans

Onico Lakrits

Richard, 19 juli 2018

Bra smak och snabb leverans

Visa fler omdömen