• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Onico Mini

Onico Mini

Onico Mini är ett nikotinfritt snusalternativ med smaker tolkade som tobak, bergamott och gröna örter. Den presenterar sig i ett mini-format med 20 prillor per förpackning. Om du söker efter ett alternativ utan tobak och nikotin, kan Onico Mini verkligen vara ett passande val.

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (36,99 kr/st) 369,90 kr
369,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Onico Mini

Onico Mini, framställd av Swedish Match, är en produkt som är fri från nikotin. Den tillhör Onico-serien och har vita portioner. Produktens format är 'Mini', vilket indikerar att varje prilla är mindre än standardstorleken. Onico Mini inkluderar varken tobak eller nikotin, vilket möjliggör ett alternativ för de individer som söker ett alternativ utan nikotin och tobak. Dess förmåga att vara 'Nikotinfri' innebär att det varken finns nikotin eller tobak i produkten.

Onico Minis vilka smaker, styrkor och format

Onico Mini är en snusprodukt som är fri från nikotin med smaker tolkade som tobak, bergamott och gröna örter. Den presenterar sig i ett mini-format, vilket ger den en mindre storlek jämfört med den vanliga storleken. Produkten inkluderar inte koffein, men för dem som är intresserade av snusprodukter med koffein, kan hänvisas till denna länk. På grund av dess nikotinfria styrka inkluderar Onico Mini inte nikotin.

Produktens mindre format gör den till ett praktiskt alternativ för de individer som föredrar mindre prillor. På grund av dess storlek och behagliga smakprofiler, är Onico Mini ett potent val för de som söker efter ett alternativ som är fri från nikotin till sina snusbehov.

Verifierad information om Onico Mini:

  • Kategori klassificering: Nikotinfritt
  • Tolkning av smaker: Tobak, bergamott, gröna örter
  • Antal prillor per förpackning: 20
  • Är det koffein inkluderat: Nej

Information angående Onico

Onico är av märket som erbjuder ett spektrum av snusalternativ som är fria från nikotin och tobak för de som söker efter ett alternativt val för traditionell snus. Onico eftersträvar att bidra med en äkta snusupplevelse utan närvaro av tobak och nikotin genom att sammanställa ett omfattande antal produkter med olika attribut och storlekar.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Onico
Produkttyp Nikotinfritt snus
Vikt 0.1728
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 0 mg/portion
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 10 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,50 g
Lanseringsdatum 2013-01-02
Ingredienser Vatten, växtfibrer, fuktighetsbevarande medel (E422, E1520), salt, konserveringsmedel (E325), surhetsreglerande medel (E504, E500), aromer inklusive rökarom, färgämne (E150c), salmiak
Producent Swedish Match
(2) recensioner
Recensioner för Onico Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Bra ersättning

Johanna, 3 september 2020

Bästa ersättningen för snus jag provat hittills!

Söt

Sissi, 25 augusti 2020

Liten och söt boks med snus. Passar perfect för den som inte vill ha en stor boks eller stor snus. Värker kanska lite tjegig. Smaken är också bra, typ vanligt snus.