• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Onico Pure White Slim

Onico Pure White Slim

Onico Pure White Slim är ett nikotinfritt snus från Onico. Produkten har en smakprofil av eukalyptus, vanilj, mint. Den kommer i slim-format och varje dosa innehåller 26 portioner. Produkten är en vit portion, vilket innebär att portionerna är torra på ytan.

  • 1 dosa 43,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
379,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Onico Pure White Slim

Onico Pure White Slim är en produkt av varumärket Onico, tillverkad av Swedish Match. Denna produkt kan kategoriseras som nikotinfri produkt, särskilt vit portion. Den presenteras i slim-format, vilket innebär att portionerna är längre och smalare i jämförelse med traditionella portioner. Produkten innehåller varken tobak eller nikotin, vilket gör den till ett valmöjlighet för individer som önskar en tobaks- och nikotinfri variant. Denna produkts styrka är definierad som nikotinfri.

Egenskaper för Onico Pure White Slim

Onico Pure White Slim är en nikotinfri produkt som presenteras i slim-format. Den innehåller smaker av eukalyptus, vanilj och mint. Denna produkt är av typen vit portion. 

Information om Onico Pure White Slim:

  • Klassificering: Nikotinfri
  • Smaker av: eukalyptus, vanilj, mint
  • Antal portioner per dosa: 26

Mer information om Onico

Onico är ett varumärke producerat av Swedish Match. Deras produkter är alternativ till konventionellt snus, fria från både nikotin och tobak. Onico Pure White Slim är ett exempel på detta, med dess blandning av smaker samt slim-format. Denna produkt ingår i Onico Regular Portfolio-serien.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Onico
Produkttyp Nikotinfritt snus
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 0 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 24 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 26
Vikt per portion (gram) 0,9 g
Lanseringsdatum 2020-02-24
Ingredienser Vatten, fyllnadsmedel (E460), växtfiber, fuktighetsbevarande medel (E422), vegetabilisk olja, salt, aromer, emulgeringsmedel (E471), surhetsreglerande medel (E504)
Producent Swedish Match
(1) recensioner
Recensioner för Onico Pure White Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

mr

sebastian jonasson, 4 mars 2021

Kört med denna i ett år nu och är supernöjd, slutade snusa för 3år sen och körde växelvis gbg-rapé och On då.