• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nyhet
Fuzion Watermelon Nikotinfritt Snus

Fuzion Watermelon Nikotinfritt Snus

Fuzion Watermelon Nikotinfritt Snus är en artikel framställd av Fuzion, kännetecknad av en fruktig smakprofil. Denna produkt anses vara nikotinfri och har en slim-format. Varje dosa innehåller 20 portioner och tillhör kategorin Nikotinfritt Snus.

  • 1 dosa 34,99 kr
  • 5-pack (32,00 kr/st) 159,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
  • 30-pack (28,50 kr/st) 854,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om Fuzion Watermelon Nikotinfritt Snus

Fuzion Watermelon Nikotinfritt Snus är en produkt framtagen av Kurbits Snus AB under varumärket Fuzion. Denna produkt tillhör kategorin nikotinfritt snus, innebär att varken tobak eller nikotin är närvarande. Utformningen av snuset är smalare än den ortodoxa snusformen, identifierat som slim-format. Trots avsaknaden av nikotin, inkluderas koffein i denna produkt. Dess styrka betecknas som nikotinfri.

Egenskaper för Fuzion Watermelon Nikotinfritt Snus

Fuzion Watermelon Nikotinfritt Snus tillhör kategorin nikotinfritt snus. Denna produkt har slim-format, vilket innebär att formen är smalare än traditionella snusformat. Produkten har en fruktig smakprofil. Trots beteckningen som nikotinfri, inkluderas koffein i produkten. För ytterligare information om snus med koffein, se här. Koffeinhalt i varje portion är 50,0 mg/g.

Information om Fuzion Watermelon Nikotinfritt Snus:

  • Kategori: Nikotinfritt
  • Smakprofil: Frukt
  • Antal portioner per dosa: 20
  • Koffeininnehåll: Ja, 50,0 (mg/g)

Översikt av Fuzion

Fuzion är ett varumärke som producerar olika snusprodukter. Denna varumärkesprodukt utmärker sig genom en mångfald av smaker och format, exemplifierat med Fuzion Watermelon Nikotinfritt Snus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Fuzion
Produkttyp Nikotinfritt snus
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Koffeinhalt 50 mg/portion
Smak frukt
Innehåll/förpackning 12 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Producent Kurbits Snus AB
(0)
Recensioner för Fuzion Watermelon Nikotinfritt Snus

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.