• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris 5-PACK
Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus

Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus

Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus motsvarar en Energy Drink profilerad alster från varumärket Hicaff. Det definierar en intensitet som Nikotinfritt. Alstret anskaffas i ett slim-format och inkluderar 20 portioner per dosa. Om en Nikotinfritt snus-alster med en distinkt smak är önskad, kan Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus vara relevant att överväga.

  • 1 dosa 31,99 kr
  • 3-pack (30,00 kr/st) 89,99 kr
  • 5-pack (19,80 kr/st) 99,00 kr
  • 10-pack (26,99 kr/st) 269,90 kr
  • 30-pack (25,50 kr/st) 764,90 kr
99,00 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus

Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus är en alster av varumärket Hicaff erat av Microzero AB. Alstret motsvarar kategorin Nikotinfritt snus och innehåller inte tobak eller nikotin. Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus förekommer i slim-format och integrerar koffein, vilket bidrar till dess speciella karakteristik. Intensiteten för denna alster är Nikotinfritt.

Karakteristik (smak), Intensitet (styrka) och Format av Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus

Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus motsvarar en alster av typen Nikotinfritt snus och förekommer i ett slim-format. Det uppvisar en smakprofil lik personifierande Energy Drink. Alstret inkluderar en mängd koffein och kan sammankopplas med koffein snus. Varje portion integrerar 100,0 mg/g koffein. Nikotinfritt är intensiteten för alstret.

Formatet slim bidrar att alstret är enkel att tillgodose och är lämplig för dem som föredrar en nikotinfri format av snus med smaken av Energy Drink. Med 100,0 mg/g koffein per portion, representerar Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus en distinkt form av snus.

Information om Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus:

  • Vilken kategori tillhör den: Nikotinfritt
  • Vad är den smakprofil: Energy Drink
  • Antal portioner per dosa: 20
  • Inkluderar den Koffein: Ja, 100,0 (Mg/G)

Ytterligare information om Hicaff

Hicaff är varumärket som är identifierat för tillverkningen av nikotinfria snusprodukter. Varumärket arbetar för att erbjuda produkter av upprätthållande kvalitet till konsumenter som söker nikotinfria alternativ. Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus tillhör de alster som erbjuds av varumärket. Med en smakprofil av Energy Drink och ett koffein-innehåll på 100,0 mg/g per portion, representerar alstret ett passande val för dem som föredrar en nikotinfri snus-format.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Hicaff
Produkttyp koffeinsnus
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 0 mg/portion
Koffeinhalt 100 mg/portion
Smak Övriga smaker
Innehåll/förpackning 14 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Lanseringsdatum 2023-10-12
Producent Microzero AB
(0)
Recensioner för Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.