• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Zeronito Melon Rush Slim

Zeronito Melon Rush Slim

Zeronito Melon Rush Slim är ett melonkaraktäristiskt nikotinfritt alternativ från Zeronito. Produkten kategoriseras kring nikotinfri i termerna av kraft och bereds i slim-format. Varje behållare innehåller 20 prillor, vilket indikerar att det är en finansiellt gynnsam produkt för dem som väljer nikotinfria preferenser.

  • 1 dosa 24,99 kr
  • 3-pack (23,00 kr/st) 68,99 kr
  • 5-pack (22,00 kr/st) 109,99 kr
  • 10-pack (19,99 kr/st) 199,90 kr
  • 30-pack (18,50 kr/st) 554,90 kr
199,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Zeronito Melon Rush Slim

Zeronito Melon Rush Slim är en produkt från Zeronito, framtagen av Microzero AB. Produkten tillhör kategorin nikotinfritt och har inte några inklusioner av tobak eller nikotin. Den utmärker sig genom det smala formatet, kallat slim, vilket ger en mer diskret form. Produkten är olikt traditionellt snus eftersom den inte innehåller nikotin och tobak. Detta gör den till ett valbart alternativ för dem som väljer nikotinfria alternativ. Den definieras som nikotinfri i kraft vilket innebär fullständig frihet från nikotin.

Träffande egenskaper och form av Zeronito Melon Rush Slim

Zeronito Melon Rush Slim är en komponent i Zeronito's nikotinfria produktkategorisering. Slim-format används för en mer diskret design. Produkten presenterar en tydlig melonkaraktär, som förser en separat smaksensation för användaren. Produkten är trots sin nikotinfria natur, framträdande genom sin distinkta melonsmak. Den innehåller inte koffein. Kraften är definierad som Nikotinfri, vilket innebär att produkten är fri från nikotin.

Omfattande upplysningar angående Zeronito Melon Rush Slim:

  • Varifrån kan den härledas: Nikotinfri
  • Säregen smak av: Melon
  • Summa av prillor per behållare: 20
  • Inkluderar den koffein: Nej

Särskilj mer angående Zeronito

Zeronito är ett varumärke som specialiseras inom tillverkning av nikotinfria produkter. Deras utbud innehar inte tobak eller nikotin, det bereder ett utvalbart alternativ för dem som väljer nikotinfria föredraganden. Zeronito strävar efter att tillhandahålla en särdeles erfarenhet för sina användare genom olika utval av smaker, format och kraftnivåer. Zeronito Melon Rush Slim är en av de mest eftersökta produkterna bland deras sortiment, uppmärksammad för dess specifika melonsmak. Den tilldelas i ett slim-format, vilket införlivar en smalare och mer diskret design.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Zeronito
Produkttyp Nikotinfritt snus
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 0 mg/portion
Smak frukt
Innehåll/förpackning 14,7 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Lanseringsdatum 2023-10-05
Ingredienser Växtfiber, vatten, salt, aromer, xylitol, förtjockningsmedel (401), Surhetsregleerande medel (E500), sötningsmedel (E950)
Producent Microzero AB
(0)
Recensioner för Zeronito Melon Rush Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.