• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot

Knox snus

Här hittar du ett stort utbud av Knox snus. Köp 10-pack eller 30-pack av Knox och få snabb leverans!

Läs mer om Knox
Knox snus finns i ett tiotal varianter, både med vanlig tobakssmak och smaksatta. Hitta Knox Lös, Knox Portion, Knox White, Knox Blue White och många fler. Köp Knox snus med snabb leverans och fria fraktalternativ!
Knox Portion Knox Portion Knox Läs mer

Knox Original Portion är ett portionssnus med en klassisk tobaksmak.

314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
Knox White Portion Knox White Portion Knox Läs mer

Knox snus erbjuder Knox White Portion med smaker av tobak, bergamott, citrus. Produkten har en normal styrka och ett normalt format. Knox White innehåller 24 prillor per dosa och kategoriseras som White portion.

314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
Knox Lös Knox Lös Knox Läs mer 479,90 kr (47,99 kr/st) Köp
Knox Stark White Portion Knox Stark White Portion Knox Läs mer 314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
Knox Stark Portion Knox Stark Portion Knox Läs mer 314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
Knox Karaktär Blue White Knox Karaktär Blue White Knox Läs mer 314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
Knox Xtra Stark White Knox Xtra Stark White Knox Läs mer 314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
Knox Xtra Stark Portion Knox Xtra Stark Portion Knox Läs mer 314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
Knox Karaktär Blue Stark White Knox Karaktär Blue Stark White Knox Läs mer 314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
Knox Karaktär Green White Limited Edition Knox Karaktär Green White Limited Edition Knox Läs mer 314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
Knox Karaktär Red White Knox Karaktär Red White Knox Läs mer 314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
Knox Karaktär Purple White Knox Karaktär Purple White Knox Läs mer 314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
Just nu visas 14 av 14 produkter

Köp knox snus online till bästa pris

Knox snus: traditionellt snus med tobak

Knox snus är ett traditionellt tobakssnus som ägs och tillverkas av Skruf Snus. Varumärket lanserades 2006 och finns i olika varianter, smakblandningar och styrkor att välja mellan. Från Knox kan du handla snustyperna original portion, vitt portionssnus och lössnus. Med styrkor som varierar från normal till extra stark, kan användare välja mellan 8 mg/g till 19 mg/g nikotinhalt. Dessutom erbjuder Knox en mångfald av smaksättningar, inklusive citrus, lavendel, bergamott och te, för att pass olika preferenser hos snusare. 


Knox Smaker & Format


När man pratar om snus tänker många direkt på smaken. Varumärket Knox erbjuder olika smakblandningar med en tydlig smak av tobak. Förutom den klassiska tobakssmaken har de alternativ med toner av bergamottfrukt och te. Och det är inte bara smakerna som är varierande. Knox kommer även i formaten Knox lössnus och Knox portionssnus, så du kan välja det som passar dig. Så oavsett om du gillar traditionellt snus eller vill prova något nytt, finns ett brett utbud att välja mellan. 

Knox snus - smaker

Knox snus finns idag i flera smaker, från mer traditionella toner som bergamott och te, till mer ovanliga smaker som mullbär och hallon. Nedan har vi listat samtliga smaker utifrån färg på dosan:

  • Blå: Tobak, lavendel och citrus
  • Röd: Mullbär, slånbär, jordgubb och hallon
  • Lila: Lakrits och svarta vinbär
  • Svart: Tobak, citrus och bergamott.
  • Grön: Tobak, tallskott och björksav.

Knox snus - format

Knox snus produceras i storleken normal vilket är en större storlek på prillan. Knox finns även som original portion och vit portion, samt lössnus. Knox White portion, har en annorlunda fuktighetsgrad jämfört med andra formaten, vilket resulterar i en annan smakfrisättning och den vita färgen. Nedan går vi igenom vad de olika begreppen betyder:

  • Original portion - ett traditionellt portionssus med tobak som är brun i färgen.
  • White Portion - Ett tobakssnus som ej har efterfuktats vilket bidrar med en vit färg.s
  • Lössnus - En lös version av den traditionella portionssnuset 

 


Knox snus - styrka och nikotin

Knox snus finns i flera styrkor och följer en skala om 1–4. Den svagaste styrkan har en nikotinhalt om 8 mg/g, medan den starkaste har en nikotinhalt om 19 mg/g. Nedan har vi listat samtliga styrkor och vilken nikotinhalt som gäller för dessa. Vi har även listat de produkter som hör till varje styrka.

Normal (2/4) – 8–12 mg/g nikotinhalt

Stark (3/4) – 12 mg/g nikotinhalt

Extra stark (4/4) – 18–19 mg/g nikotinhalt


Köp Knox snus online

Köp Knox snus online hos oss på Nettotobak och ta del av hela utbudet från Knox med snabb leverans hem. Här hittar du allt från Knox Karaktär Green White Limited Edition till Knox Xtra Stark White Portion. Du kan handla ditt snus från varumärket och få det levererat direkt till din dörr. Hos oss kan du även välja mellan olika förpackningsstorlekar, från enskilda dosor, till 10-pack och 30-pack. Handlar du större förpackning som stock ingår oftast fri frakt. 

Historien bakom Knox snus

Knox snus introducerades på marknaden 2006 av Skruf Snus. Sedan dess har snusmärket etablerat sig som en aktör inom snusindustrin. Knox har genom åren erbjudit produkter med en traditionell tobakssmak samt olika format för att möta användarnas behov. Denna variation har bidragit till att Knox har ett brett sortiment av olika produkter, i varierande smak, styrka och formattyper. 

Knox snus - pris

Knox finns i 3 olika förpackningsstorlekar som består av enskilda dosor, 10-pack och 30-pack. Priset på dessa förpackningsstorlekar varierar.  


Vanliga frågor om Knox