• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
11-pack
Knox Stark Portionssnus
Knox Stark Portionssnus
Knox Stark Portionssnus
Knox Stark Portionssnus
Knox Stark Portionssnus
Knox Stark Portionssnus
Knox Stark Portionssnus
Knox Stark Portionssnus
Knox Stark Portionssnus

Knox Stark Portionssnus

Knox Stark Portion är efterföljaren till Knox Portion med en högre andel bladtobak vilket ökar snusets styrka. Knox Stark Portion erbjuder en fyllig och solid portion vilket gör den till ett snus att räkna med.

Upptäck fler sorter från Knox här

  • 1 dosa 33,99 kr
  • 10-pack (27,99 kr/st) 279,90 kr
  • 11-pack (25,45 kr/st) 279,90 kr
  • 30-pack (26,99 kr/st) 809,70 kr
279,90 kr
-
+

Detaljerad information om Knox Stark Portionssnus

Knox stark Portion

Det är den svenska tillverkaren Skrufs snus som står bakom Knox stark portion. Knox portion stark är tillverkat av noggrant utvalda råvaror. Varje dosa innehåller 20 stycken portioner. Du kan välja mellan att köpa en dosa, hel- eller halvstock eller 30 dosor Knox original stark.

Knox stark nikotinhalt

Snuset har en hög fuktighet och även en stark nikotinhalt på 12,5 mg/g. Det som skiljer Knox stark portionssnus från den vanliga varianten Knox portionssnus är det högre innehållet av bladtobak. Det gör att snuset blir lite starkare samtidigt som det fortfarande behåller sin robusta smak. Med Knox stark får du en traditionell tobakssmak som dessutom har inslag av bergamott och citrus.

Knox original stark upplevelse

Den här snusprodukten kommer som mjuka portionspåsar med bra konsistens som därmed ger en behaglig upplevelse under läppen. Knox portion stark är ett traditionellt snus med sting och det vita formatet bidrar till en snabb smakrelease som varar länge.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Knox
Produkttyp original portion
Vikt 0.3906
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 21,6 g
Snustyp Stark Portion
Format Normal
4
Producent Skruf Snus
(17) recensioner
Recensioner för Knox Stark Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Ladugårdsdörr?

Jocke, 9 april 2022

Provade denna när Granit Stark försvann ur lager. Smakar dock snarlik en blöt ladugårdsdörr efter en varm sommardag...lite murket och inte särskilt god faktiskt. Dålig eftersmak och man blir nästan sugen på att sluta snusa. Skulle inte rekommendera denna om man letar efter en god stark portionssnus. Hellre Odens, Kaliber eller framförallt Granit istället!

Bäst

Knox, 28 december 2018

Jag har prövat dom flesta sorters snus men detta är det bästa jämförbart med general. Det rinner inte som dom flesta snus gör.

Bästa snuset!

Cosmos Sjögren, 17 december 2018

Bästa snuset och riktig bra leveransupplevelse! Tack Nettotobak!

Mycket nöjd

Niklas Andersson Wiberg, 30 november 2018

Snabbt och smidig leverans jättenöjd !

Bästa portionssnuset

Magdalena, 13 november 2018

Mycket bra portionssnus till bra p***. Smakar länge och bra

Visa fler omdömen

Prova nya Knox White Extra Strong

Om du är ute efter en ny snus med vita portionspåsar som ger en kraftig effekt kan Knox extra stark vara något för dig. Knox Xtra Stark Portion är precis samma som Knox White men med en starkare nikotinhalt. Faktum är att nikotinhalten har ökat med 6 mg/g i den extra starka varianten.

Utöver den traditionella tobakskaraktären har Knox Vit extra stark dessutom ett inslag av citrus. Detta är snuset för dig som gillar den klassiska Knox White och vill ha något som påminner om favoriten men med starkare effekt.