• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kronan Stark Original Portionssnus

Kronan Stark Original Portionssnus

Kronan Stark Original Portionssnus är ett snus enligt klassisk svensk tradition. Har en högre nikotinhalt/ medelfyllig tobakskaraktär med inslag av viol, citrus och aningen dill. Kronan Original fyller ut under läppen. Befuktad för snabb och robust smakrelease. För att tillgodose snusaren så finns numera Kronan nu med disposal-lock för använda prillor.
  • 1 dosa 30,99 kr
  • 10-pack (24,99 kr/st) 249,90 kr
249,90 kr
-
+

Detaljerad information om Kronan Stark Original Portionssnus

Kronan Stark Original Portion

Det här är den klassiska Kronan Original men med högre nikotinhalt. Kronan Stark Original har en nikotinhalt på 15 mg/g till skillnad från Kronan Original som har en nikotinhalt på 8,5 mg/g. Den traditionella, medelfylliga tobakskaraktären i Kronan Stark Portion kombineras med smaker av både viol, citrus och ett litet inslag av dill.

Prova Kronan Original Stark

Om du är en av dem vill ha Kronan Original i en starkare variant är detta ett snus för dig. Kronan Stark Original Portion har portioner av normalstorlek som fyller ut din läpp på ett bekvämt sätt. Portionerna är dessutom fuktade för att ge dig en snabb och kraftfull smakupplevelse.

En fördel med Kronan extra stark är att dosan nu har ett disposal-lock som inte funnits tidigare. Där kan du slänga dina använda portioner för ett enklare och mer diskret snusande. Prova Kronan Stark Original Portionssnus om du vill ha ett starkt snus med en välsmakande upplevelse.

Innehållsdeklaration Vatten, Tobak, Fuktighetsbevarande medel(E 1520), Smakförstärkare (koksalt), Surhetsreglerande medel (E 500), Aromer. (Halt-, pH- och viktangivelserna är riktvärden). Fukthalt 51 %|Nikotinhalt 0,85 %|pH värde 8,7|Vikt/portion 0,9 g|Vikt/dosa 21,6 g  Levereras i 10-pack

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kronan
Produkttyp original portion
Vikt 0.3652
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 21,6 g
Snustyp Stark Portion
Format Normal
4
Producent Swedish Match
(15) recensioner
Recensioner för Kronan Stark Original Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Toppen

Henrik, 22 mars 2022

Ett bra snus med bra smak, kunde varit lite större portioner men det är väl det ända jag kan komma med som skulle kunna vara dåligt..

Behagligt Snus

John C, 29 mars 2020

God styrka, bra smakrelease, rätt p***! Rinner inte.men jämn och fin smak, Rekommenderas varmt

Parfym

Fredrik, 19 mars 2019

Snusade alltid kronan under många år men har de senaste åren snusat prillan och tillsatt egna smaker. Nu tycker jag kronan smakar för mycket parfym.

Min trotjänare i vått och torrt!

Daniel Blomgren, 5 mars 2019

Detta snuset har jag kört med i flera år nu och jag tröttnar aldrig. Starkt och gott och ibland kan jag känna av en liten så kallad nickokick. Snabb leverans också vilket är ett stort plus.

Supersnabb Lev

Janos, 6 februari 2019

Beställde på eftermiddagen, hade lev nästa dag.

Visa fler omdömen