• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online

Fumi snus

Fumi snus - vita nikotinpåsar i spännande smaker och olika styrka. Köp Fumi online med snabb leverans!

Läs mer om Fumi snus

Fumi - vita nikotinportioner i spännande smaker och olika styrka. En spännande kombo mellan kryddning och smaker paketerat i en portion.  Fumi snus finns i smakerna Salta citroner, blåbär, kryddstark cola och isande mint. Nikotinpåsarna finns i formatet Slim och kommer i nikotinstyrkorna Normalstark, Stark och Extra stark.

Fumi Salty Violet Slim Extra Strong Fumi Salty Violet Slim Extra Strong Fumi Läs mer

Fumi Salty Violet Slim Extra Strong är en starkare variant av "Salty Violet" en All White snus med smak av salta violer. Portionerna levereras slimmade portioner och har en nikotinhalt på 8,4 mg/pouch.

289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Fumi Salty Raspberry Slim Extra Strong Fumi Salty Raspberry Slim Extra Strong Fumi Läs mer

Fumi Salty Raspberry Slim Extra Strong är nikotinpåsar med smak av hallon och salt. Nikotinpåsarna är extra starka med en nikotinhalt på 8,4 mg/pouch 

289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Fumi Spicy Cola Strong Slim Fumi Spicy Cola Strong Slim Fumi (1) Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Fumi Salty Lemon Slim Fumi Salty Lemon Slim Fumi Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Fumi Salty Lemon Slim Extra Strong Fumi Salty Lemon Slim Extra Strong Fumi Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Fumi Icemint Extra Strong Slim Fumi Icemint Extra Strong Slim Fumi Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Just nu visas 10 av 10 produkter

Vad är Fumi snus?

Fumi nikotinpåsar är tobaksfritt snus. Det vita snuset ligger i påsar med ett behändigt format vilket gör att du diskret kan njuta av ditt nikotin vid många olika tillfällen. Smakerna är komponerade för att ge dig en spännande och oväntad sensation.


Hur mycket nikotin har Fumi nikotinsnus?

Olika Fumi smaker har varierande styrkor. Den starkaste är Icemint med sexton milligram nikotin per gram tobaksfritt snus. Salty Violet, Salty Lemon, Salty Raspberry och Salty Blueberry finns med fem milligram nikotin och dessutom som extra starka med tolv milligram. Spicy Cola, Limonrazz och Caribbean har en nikotinstyrka på åtta milligram.


Vilka smaker har Fumi?

Fumis smaker består av spännande kombinationer av salt, surt, sött och starka kryddor. Det ger intressanta smaksensationer med till exempel syrlig citron tillsammans med söta hallon. I andra sorter paras sälta och sötma ihop, till exempel salta blåbär. Fumi Spicy Cola har en klassisk cola-smak i sällskap med kryddor som ger sting. Här är Fumis olika smaker:

  • Salty Violet
  • Limonrazz
  • Salty Raspberry
  • Icemint
  • Salty Lemon
  • Caribbean
  • Spicy Cola
  • Salty Blueberry

Hur mycket kostar Fumi nikotinpåsar?

Priserna för Fumi snus varierar beroende på hur stor förpackning du köper. Du kan köpa en enkel dosa, ett fempack eller en stock med tio dosor. Vill du prova olika smaker har vi dessutom ett mixpack.