• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Fumi Salty Violet Slim

Fumi Salty Violet Slim

Fumi Salty Violet är normalstarka nikotinportioner med smak av salta violer. Portionerna levereras i smakfyllda slimmade nikotinpåsar. Portionerna är i formatet Slim och har en nikotinhalt på 5 mg nikotin per gram.

  • 1 dosa 33,99 kr
  • 5-pack (31,00 kr/st) 154,99 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
289,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Fumi Salty Violet Slim

Fumi Salty Violet är små trevliga och smakfyllda slimmade nikotinpåsar som har en smak av salta violer. Detta är ett nytt tobaksfritt snus som har en låg nikotinhalt på bara 5 mg nikotin per gram.

Fumi Salty Violet

Fumi snus har en härligt balanserad smak. Fördelarna med Salty Violet snus, är att de kommer i små torra, slimmade nikotinpåsar som passar perfekt under läppen. I sin tur gör det att de håller smaken mycket längre utan att missfärga dina tänder. Fumi Salty Violet Slim rinner dessutom betydligt mindre än vanligt snus som innehåller tobak.

Normalstyrka

För den som vill ha ett mildare alternativ är Fumi Salty Violet ett bra val. Du får nikotinpåsar med smak av viol med normalstyrka. Skulle du däremot testa något med en högre styrka har Fumi också ett brett sortiment av starka nikotinpåsar i olika smaker.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Fumi
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 5 mg/g
Smak Övriga smaker
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent The Snus Brothers
(0)
Recensioner för Fumi Salty Violet Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.