• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

Lynx snus

Lynx snus lanserades i november 2023 och är det senaste tillskottet av vitt snus från Another Snus Factory, som står bakom populära Loop snus. Lynx finns än så länge i tre olika smaker, alla med 10,5 mg nikotin per prilla (stark styrka): Blueberry Boost, Fizzy Lemonade och Tropical Passion. Om du har svårt att välja smak, går det att köpa ett mixpack innehållande alla tre. 

De helvita portionerna från Lynx finns hos oss i smakerna Fizzy Lemonade, Blueberry Boost och Tropical Passion. Nikotinpåsarna finns som singeldosa och i stock.
Nytt pris
Lynx Blueberry Boost Strong
Lynx Blueberry Boost Strong Lynx Läs mer

Lynx Blueberry Boost Strong är ett snus med stark nikotinstyrka under varumärket Lynx, med en smak av blåbär. Det är tillverkat i slim-format och varje dosa innehåller 20 prillor. Produkten tillhör kategorin vit snus.

249,90 kr (24,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Lynx Fizzy Lemonade Strong
Lynx Fizzy Lemonade Strong Lynx Läs mer

Lynx Fizzy Lemonade Strong är en produkt med smak av citrus, tillverkad av märket Lynx. Den är klassificerad som stark och har ett slim-format. Varje dosa innehåller 20 portioner och produkten är en All White Portion.

249,90 kr (24,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Lynx Tropical Passion Strong
Lynx Tropical Passion Strong Lynx Läs mer 249,90 kr (24,99 kr/st) Köp
Just nu visas 7 av 7 produkter

Helvita nikotinpåsar från Lynx

  • Helt vitt snus utan tobak
  • Smak av frukt och bär
  • Fria från tobak

Nikotinhalt på portioner från Lynx

Eftersom portionerna från Lynx är tobaksfria innehåller de istället tillsatt nikotin i form av nikotinsalter. Portionerna tillhör kategorin hög nikotinhalt. Det exakta nikotininnehållet går att läsa på varje enskild smak.


Vitt snus utan tobak

Prillorna från Lynx är tobaksfria, vilket innebär att de har en torr utsida och ett fuktigt innehåll. Det här gör att portionerna rinner mindre än vanligt snus när de placeras under läppen.


Mer om Lynx

Varumärket Lynx är nytt på marknaden och tillverkas av Another Snus Factory, som står bakom Loop snus. Det är ett svenskt företag med bas i Stockholm. Alla produkter från Lynx är fria från tobak och innehåller istället växtfiber, nikotin och smakaromer.